Instaloval jsem si zkušební verzi Windows 8. Čekal jsem, že mi to nabídne při startu pc na výběr mezi XP a 8. Bohužel Microsoft nezklamal a bez jakéhokoliv upozoronění odřízl XP. Windows 8 mi připadají jako docela katastrofa a tak chci bleskem vrátit starý dobrý XPčka. Při opravě instalace z CD to po mně chce heslo admina - žádný neexistuje, ale i přesto, že to tedy odbouchnu bez hesla, tak to píše chyba a po třetím pokusu restart pc. Co mám tedy dělat? Všechny programy a dokumenty mám v XP, který teď nejdou. Nechápu proč to po mně chce heslo, když žádný neexistuje. Nutně potřebuji oživit existující instalaci, nikoliv dělat novou.
Jsem fakt úplně vytočenej, na ty sráče od Microsoftu, že nenapíšou před zkušební instalací W8, alespoň nějaký varování, že nelze vrátit původní stav.
Oprava instalace XP po instalaci Win 8
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Oprava instalace XP po instalaci Win 8
Formatoval jsi disk nebo ne? Pokud ne, tak zkus fixmbr
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Co to je fixmbr, jak to spustit?
-
- Pohlaví:
Z instalačního CD. Návod třeba zde. http://www.tipypropc.cz/konzola-pro-zot ... a-fixboot/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3305
-
od sabrik
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 15:35
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1644
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
-
- 11
- 5838
-
od Turion
01 dub 2025 16:10
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1969
-
od mmmartin
03 dub 2025 20:50
-
-
- 8
- 7963
-
od kellne