Dobrý den.
Chci si koupit hru buď NEED FOR SPEED THE RUN nebo DRIVER SAN FRANCISCO. Ale nevím jakou si mám koupit.Takže bych chtěl poradit.
Která hra je lepší - Driver San Francisco nebo NFS The Run?
Re: Která hra je lepší - Driver San Francisco nebo NFS The R
Driver San Francisco bych řekl že je zajímavější nedohrál jsem ho celý, ale řekl bych že je tam více zábavy v odlišných úkolech (disciplínách). Za to The RUN nic extra sice celkem dobrý jízdní model, grafika a počet aut, ale poměrně hodně krátká hra a až moc stereotipní, lineární a v něčem až znatelně přescriptovaná..
Záleží to hlavně na tobě nejdřív bych si tu hru zkusil zahrát a potom se rozhodl kterou z nich.. Nebo alspoň podíval na gameplaye atd..
Záleží to hlavně na tobě nejdřív bych si tu hru zkusil zahrát a potom se rozhodl kterou z nich.. Nebo alspoň podíval na gameplaye atd..
Základní Deska : MSI Z87-G45 Gaming, CPU : Intel Core i7-4770K 3,5 GHz @ OC 4,2 GHz, 1,214V FAN : Noctua NH-U12P SE2, RAM : 16GB Kingston Black Series (2x8 GB, 1600 MHz, CL10) GPU : nVidia MSI GTX 760 2GB, Zdroj : Seasonic M12II-620W, SSD : Samsung EVO 840, basic 120GB, HDD : Seagate Barracuda 7200.14 - 2TB, Seagate SV355 7200.14 - 3TB
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hele přesně teď jsem dohrál NFS: The Run a nedoporučuji ti to kupovat já koupě lituji a zejtra to letím prodat.
Sice nevím jaký je Driver, ale je to rozsáhlejší hra a bude to o něco zábavnější. :)

Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
Díky.
Koupím si DRIVER SAN FRANCISCO. A ještě bych jsem se chtěl zeptat jestli si mám koupit normál DRIVER SAN FRANCISCO nebo DRIVER SAN FRANCISCO SBĚRATELSKÁ EDICE.
Koupím si DRIVER SAN FRANCISCO. A ještě bych jsem se chtěl zeptat jestli si mám koupit normál DRIVER SAN FRANCISCO nebo DRIVER SAN FRANCISCO SBĚRATELSKÁ EDICE.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To už je na tobě. Pokud jsi fanda, tak sběratelskou. Pokud si to chceš jen zahrát, tak sběratelská je pro tebe zbytečná...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1769
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 13:36