Seznam v ComboBox Excel (2) Vyřešeno

Programy pro práci v kanceláři (Word, Excel, Access…=>Office)

Moderátor: Mods_senior

Pajosch
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Seznam v ComboBox Excel (2)

Příspěvekod Pajosch » 26 bře 2012 12:38

Dobrý den,
nedávno jsem se tu dozvěděl skvělou vychytávku na použíti ComboBoxu s možností dodávání dalších dat a jejich zobrazení v rozevíracím seznamu http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=35&t=82284. Díky moc za totok! Potřeboval bych jenom tuto možnost dále ve své aplikaci rozvinout. Kód byl aplikován pouze na jeden sloupec, já bych tuto schopnost chtěl aplikovat na 2 sloupce (V DEMU v listu DATA sloupce B a C). Na listu VOLBA mám ComboBox a tím bych chtěl vybrat prvek (Např. 110-AL1/22-ST1A ) a ve vedlejší buňce by se mi zobrazil daný rozměr (0,01496). V současnosti se mi tam ukazuje 110-AL1/22-ST1A.
Pokud bych měl rozšíření téhle vychytávky na dva sloupce(popřípadě i víc), ve vlastnostech BoundColumn bych si zobrazil v buňce sloupec C a bylo by to. Nebo jestli někoho napadá jiné řešení, jak tomuto názvu přiřadit daný rozměr. Snažil jsem se to obejít pomocí POZVYHLEDAT, ale daný název je složitý na vyhledávání. A na INDEX nemám danému názvu přiřazené číslo a nevím, jak tak učinit.

DEMO.xls
(59.5 KiB) Staženo 39 x

Reklama
cmuch
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Seznam v ComboBox Excel (2)  Vyřešeno

Příspěvekod cmuch » 26 bře 2012 13:37

Vítej na PC-Help
Asi bych použil toto =SVYHLEDAT(E2;DATA!B2:C12;2;0) a sloupec E bych skryl

Když jsem rozšířil oblast ListFillRange na sloupce B C a BoundCoumn změnil na 2 tak se sice v E2 zobrazovala hodnota rozměru,
ale zas v comboboxu nic nebylo.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Kancelářské balíky”