Dobrý den,
v podstatě z ničeho nic se mi stala zvláštní věc. Používám prohlížeč Google chrome a zatím se mi nic takového nestalo. Když s ukazatelem myši zrovna nikam nepohybuji, zdá se že automaticky mizí. Zkoušel jsem to v jiných prohlížečích (Mozilla, Internet Explorer, ...) a nic podobného se mi neděje. Taktéž pokud procházím systémem Windows, tak se nic neděje. Napadlo mne, že by to mohlo být nastavením Chromu, ale v "Možnostech" jsem nic podobného nenašel.
Pokud Vás napadá jak mi pomoci, budu rád, když mi odpovíte.
Předem díky.
Mizející ukazatel myši Vyřešeno
Re: Mizející ukazatel myši
Jakou máš myšku? (ale nevím jestli je to tím)
Automatické skrývání kurzoru při psaní? Nebo je to možná další blbost s kterou Google přišel.
Just Fucking Google It!
Já teda moc netuším, ale nejspíš se to dá nestavit. Jestli na to nepříjdeš a vadí ti to, tak bych používal jiný prohlížeč.
Základní Deska : MSI Z87-G45 Gaming, CPU : Intel Core i7-4770K 3,5 GHz @ OC 4,2 GHz, 1,214V FAN : Noctua NH-U12P SE2, RAM : 16GB Kingston Black Series (2x8 GB, 1600 MHz, CL10) GPU : nVidia MSI GTX 760 2GB, Zdroj : Seasonic M12II-620W, SSD : Samsung EVO 840, basic 120GB, HDD : Seagate Barracuda 7200.14 - 2TB, Seagate SV355 7200.14 - 3TB
-
- Pohlaví:
Naprostý souhlas. Když to jinde funguje tak proč používat nějaký pseudoprohlížeč?
Víte jsem s Google Chromem docela spokojen, je rychlý, nezdá se Vám?
-
- Pohlaví:
Nezdá a nemohl bych být spokojen, kdybych měl podobné problémy.
To záleží hlavně na to jaký máš PC. Já mám IE 9. A nemám důvod proč používat jiný prohlížeč. Jsem spokojen a rychlý je taky... Jestli máš v jiných prohlížečích spuštěný nějaký za*raný toolbary a plno doplňků tak se nedivim, že se ti to načítá pomalu...
Základní Deska : MSI Z87-G45 Gaming, CPU : Intel Core i7-4770K 3,5 GHz @ OC 4,2 GHz, 1,214V FAN : Noctua NH-U12P SE2, RAM : 16GB Kingston Black Series (2x8 GB, 1600 MHz, CL10) GPU : nVidia MSI GTX 760 2GB, Zdroj : Seasonic M12II-620W, SSD : Samsung EVO 840, basic 120GB, HDD : Seagate Barracuda 7200.14 - 2TB, Seagate SV355 7200.14 - 3TB
To právě že nemám.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Bře 2012 17:07) ---
Problém je už ale vyřešen, sám nevím jak. Doufám, že to není jen dočasné. Najednou (asi hodinu po napsání článku) se mi přestal ukazatel myši ztrácet. Nevím proč. A to mi nemizel jen dnes, vlastně alespoň od středy (tj. 6 dní). To je zase záhada.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Bře 2012 17:07) ---
Problém je už ale vyřešen, sám nevím jak. Doufám, že to není jen dočasné. Najednou (asi hodinu po napsání článku) se mi přestal ukazatel myši ztrácet. Nevím proč. A to mi nemizel jen dnes, vlastně alespoň od středy (tj. 6 dní). To je zase záhada.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1513
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 11:41