Nastavení DNS pro subdomény

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

opksite
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Nastavení DNS pro subdomény

Příspěvekod opksite » 27 bře 2012 18:44

Zdravím,
má někdo zkušenosti s registrátorem domén "domena.cz" neboli "ignum".

Zaregistroval jsem si doménu, zároveň mám hosting u společnosti termsnet, ale nedaří se mi správně nastavit DNS tak aby fungovali subdomény. Při staré doméně co jsem měl u "DOT.TK" vše fungovalo, ale tady ne.

Předem všem díky za odpovědi :smile:

Reklama
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Re: Nastavení DNS pro subdomény

Příspěvekod zeus » 27 bře 2012 20:55

Vyprsely uz puvodni DNS zaznamy, resp. zazadal jsi vubec o jejich prenos? Jinak napr. zde ci zde.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

WIFT
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Nastavení DNS pro subdomény

Příspěvekod WIFT » 27 bře 2012 22:47

Omlouvám se, pokud to vysvětlím blbě, protože vycházím pouze z vlastní zkušenosti a nemůžu říct, že bych tomu nějak zvlášť rozuměl, ale jestli subdoménou myslíš doménu třetího řádu (něco.doména.cz), tak to podle mě už není věcí registrátora, ale spíš poskytovatele hostingu. Já jedu přes Profitux a ten je tak flexibilní, že prostě stačí vytvořit na ftp vedle www další složku a po čase sama funguje jako prostor pro doménu třetího řádu. Každopádně to, jestli ta doména bude, nebo nebude fungovat, je imho na poskytovateli hostingu - tedy v mém případě to tak vypadá. U registrátora nic v tomto smyslu nenastavuju, prostě jen vytvořím složku a během chvíle začne fungovat (registrátora mám taky domena.cz).

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”