Počítač nemůže hned začít bootovat, musí se provést POST. Auto taky nenastartuješ bez zapnutí elektriky (pokud nestartuješ přes dráty).
Pokud se nedostaneš do BIOSu kvůli tomu že je zapnutá nějaká blbost tak se vrať z5 k tomu Clear CMOS.
Nelze nabootovat notebook
Re: Nelze nabootovat notebook
Just Fucking Google It!
Re: Nelze nabootovat notebook
Tak vyřešeno. Opravdu msi radila své bootovací cd s time snip vypnutím a jinými aplikacemi, tak jsem se i ptal jednoho člověka a řekl, že bios bude o.k., neboť xpéčka bootují, i když se zastaví, ale to bylo prý proto, že ten nový notebook má komponenty náročné na ovladače, kterých se ve winxp nedostává. Radil, bootovací flash disk, ale to nešlo, tak teda cd, ale vypálené na docela nové vypalovačce, kvalitním mediu a pak by to mělo jít. A šlo. Stáhl jsem win7 bootovací v angličtině, vypálil ale prozatím na starém kompu s vypalovačkou dost jetou, i když s problémy, nabootovalo, rozjelo, přitom čtyří win7 pálené předtím na pofidérní céda a nevěda, zda jsou ty winy bootovací - nejela, pak se zase ukázala hláška jako u bootování winxp, ale psalo se v ní o problémech se špatným ukončením práce s usb nebo nějakým médiem ve čtečce, či co, restartoval jsem a rozjela se instalace bez dalších hlášek, přeinstaloval českou verzí a hotovo. Jeden stejný problém řešil na stránkách msi někdo z ameriky a taky to nedopadlo pomocí jejich boot cd, tak to šel zreklamovat, přitom šlo o nějakou prkotinu, třeba taky - kolizi či co, zaseknutí na bodu špatného vytažení usb flash disku či co. Tak dík, to tady píšu pro někoho, aby neztrácel naději... Jo a raději vytáhněte tu umělohmotnou maketu sd karty ze čtečky, udělal jsem to před naběhnutím win7, tak nevím, možná to byla ona, mrška, která si dělala s notebookem, co chtěla :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3308
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 22:40
-
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5076
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
24 dub 2025 17:54
-
-
- 4
- 3320
-
od sasshrek