WINDOWS 7 s oznacenim N?? co to zase je za haluz? Vyřešeno
WINDOWS 7 s oznacenim N?? co to zase je za haluz?
Po letmem scanu microsoftu jsem zjistil,ze nabizi pouze nejake multimedilani kravinky navic,nebo se to lisi nejak podstatne od klasiky>?
Re: WINDOWS 7 s oznacenim N?? co to zase je za haluz?
N je očesaná verze, tj žádný nepotřebný programy, nevim co všechno tam není ale měl by to bejt pouze operační systém.
Just Fucking Google It!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Tuším, že se jedná o verzi pro Evropu, kdy Evropská komise nařídila MS, že musí uvést verzi bez vestavěného Internet Exploreru (konkurenční doložka).
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
wiki-XP píše:Systémy Windows označené písmenem N jsou výsledkem antimonopolního řízení Evropské komise, po kterém kromě zaplacení pokuty 497 miliónu euro musela firma Microsoft vydat verzi Windows XP bez integrovaného přehrávače Windows Media Player. Provedení a cenová politika verzí N je však taková, že se nesetkaly se zájmem uživatelů.
wiki-W7 píše:Každá z edicí může být doplněna o písmeno N (např. Windows 7 Ultimate N), což značí verzi bez Windows Media Playeru.
Takže jsme neměli nikdo pravdu, jen ty ("skoro")

Just Fucking Google It!
Nejlip se mas ty Tucnaku.Kdyby na Tobe sli vsehcny aplikace co pouzivam tak uz sem davno defaultne na Kubuntovi:)
Re: WINDOWS 7 s oznacenim N?? co to zase je za haluz? Vyřešeno
Já nejsem tučňák, já jsem člověk 
Můžeš si do kubuntu hodit VirtualBox a to co ti nepůjde emulovat ve Winu, to rozjet ve virtual. Windowsech.
Každopádně odpovědi ses dočkal tak si to tu lockni, jestli chceš řešit něco s linuxem tak si na to založ novej topic.

Můžeš si do kubuntu hodit VirtualBox a to co ti nepůjde emulovat ve Winu, to rozjet ve virtual. Windowsech.
Každopádně odpovědi ses dočkal tak si to tu lockni, jestli chceš řešit něco s linuxem tak si na to založ novej topic.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8198
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek