Zdravím, chtěl jsem si pustit netbook a v tom zničeho nic se objeví hláška - hard drive not found .... tak ok, vyndal jsem harddisk ze slotu a hned ho dal zpátky, to stejné ... koukal jsem se na nějaké rady na internet, prý že mám změnit AHCI a IDE mód - to jsem udělal ... Windowsy nabíhaly něco přes hodinu, pak jsem to vzdal, po restartu opět: HDD not found ... Problém je, že ani v BIOSu se neukáže ... Nějaké rady co s tím ? HDD je WD Scorpio Blue 250GB a netbook je aspire one D250 .... Jediný co mě ještě tak napadá je odzkoušet jeho funkčnost v normálním PC, jestli ho najdou Windowsy ... Díky za rady
BTW. v tom IDE módu to někdy začne i nabíhat, ale je to strašně pomalé a většinou se to sekne na obrazovce se Stavem nouze apod., pokud se to někdy posune až na nabíhání Windwosů, tak většinou naskočí modrá obrazovka, ale ntb se hned restartuje, tudíž nemohu vidět co to píše za hlášky ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Bře 2012 23:28) ---
ještě mě napadlo obnovit výchozí nastavení, jenomže vůbec netuším, kde se v notebooku ukrývají jumpery

//Zase jeden Problém s ..... FUJ!!!
//přejmenováno
//mmmartin