PC jede ale monitor ne
PC jede ale monitor ne
zdravím. potřeboval bych radu co s tím. dnes jsem ráno přišel, zapnul počítač a najednou mi nejde monitor.. je zapnutý, bliká mi tlačítko, ale obraz prostě neni. počítač normálně jede když zapojím jiný monitor. včera mi monitor normálně jel, ale dnes mám zkrátka pořád black screen.. prosím o radu, nevíte někdo co s tím?
-
- Pohlaví:
Re: PC jede ale monitor ne
Zkontrolovat kabely k monitoru, zkusit jiné, vyzkoušet monitor na jiném PC.
kabely jsem zkusil na jiném monitoru a oba jdou, jiné kabely jsem taky zkoušel a pořád to nejde a monitor jsem zkoušel na bráchově notebooku a taky nejde.
teď jsem přišel, že když monitor znovu zapojím, tak tam jsou vidět velmi slabě různé obrysy třeba lišty internetu atd.. ale je to hrozně tmavé.
-
- Pohlaví:
Především a pro příště je vždy třeba uvést typ a případně název zařízení na které se ptáš. Nikdo zde nemá věšteckou kouli.
Toto bude nejspíš monitor LCD a zřejmě vadné podsvícení. V tom případě pomůže jenom servis, pokud by samotná oprava nebyla dražší než nový monitor.

Toto bude nejspíš monitor LCD a zřejmě vadné podsvícení. V tom případě pomůže jenom servis, pokud by samotná oprava nebyla dražší než nový monitor.
Omlouvám se, jedná se o Samsung SyncMaster 940B.
Pptám se tedy v servise na cenu opravy a uvidím. Každopádně velice děkuji za pomoc
Pptám se tedy v servise na cenu opravy a uvidím. Každopádně velice děkuji za pomoc
-
- Pohlaví:
Omlouvat se nemusíš, podívej se zda není v záruce - měla by být 3 roky. Na toto se záruka vztahuje.
Monitor je bohužel od táty z práce a rok výroby je navíc 2006,takže jedině servis..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 2075
-
od pidlo