Uvažuji, jestli koupit notebook konkrétně Fujitsu Siemens Amilo M 7400, který je funkční, ale má svislý pruh v jedné části na displeji. Ten pruh, co tam je by mně tolik nevadil, ale chtěl jsem se zeptat, jestli, když je tam jeden takový pruh, nemohou přibývat další. Zřejmě tam něco odešlo, jestli se to nemůže začít šířit. Díky
Fotka je tady:
Svislý pruh na lcd - šíření?
-
- Pohlaví:
Re: Svislý pruh na lcd - šíření?
Nevím co dělám špatně, ale obr. nejde otevřít!
Už to jde.
-
- Pohlaví:
Tohle by mohla opravit výměna flex kabelu, ale ruku do ohně bych za to nedal.
Mně jde spíš o to, jestli se to nemůže začít v průběhu času rychle šířit. Hrabat bych se v tom nechtěl, tolik si nevěřím. 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Třeba to tak zůstane a třeba taky ne, kdo ví. Každopádně je to problém displeje. Zkus pomačkat okraje obrazovky v těch krajích.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Pohlaví:
Já přesně nevím jak to tam funguje, ale je vyřazena jedna svislá řada bodů. Může to být někde v samotném kontaktu toho displeje, může to být vadný kabel a taky tam nemusí jít signál z microkontroléru. Ale to fakt hádám, nicméně si myslím, že tato závada se rozšiřovat nebude.
Pokud jde ale o koupi, nekoupil bych to pokud by nebyla výrazně nízká cena. A také bych se zeptal odborníků v servisu.
Pokud jde ale o koupi, nekoupil bych to pokud by nebyla výrazně nízká cena. A také bych se zeptal odborníků v servisu.