Doporučte hru - free mmorpg Vyřešeno
Doporučte hru - free mmorpg Vyřešeno
Zdravím chceme si s kámošem zapařit nějakou free hru. Free tak že nebudou skoro žádné rozdíly mezi neplatícím a platícím hráčem. Hra by měla ýt dobrá
a hratelná. Žánr prostě starověká magická mmorpg. wow aion lineage gulid wars a takovéhle hry ne. Něco jako je teď Rif online. Tak prosím poraďte. :)

-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Doporučte hru - free mmorpg
Lolko, 4story
League of Legends
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Dub 2012 16:24) ---
http://eune.leagueoflegends.com/
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Dub 2012 16:24) ---
http://eune.leagueoflegends.com/
určitě league of legends
No všem díky za odpověď, ale hledám spíše něco akčního kde využíváte všechny prvky k bojům... takže : wasd space různé tlačítka na spelly a myš. lol je spíše taková klikačka a celkově ma hra velmi nudí. Prosím další co znají nějako super mmorpg ať se ozvou.
METIN 2
To znám. Je to japonská kravina. Ale každý má svůj názor. :)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Path of Exile. Hodně povedený klon Diabla. Teď ale ukončili public test a pojedou naostro...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No díky za typ, ale jak jsem už zmínil předtím hledám něco kde využíváš wasd prostě správná mmo action řezba. Něco jako wow nebo aion. Wow bych i hrál, ale mám už sním zasebou více jak 3 roky a už je to ohrané. A aion mě celkově moc nezaujal