Záruka ext. HDD z Hong Kongu

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Scarabeus
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Záruka ext. HDD z Hong Kongu

Příspěvekod Scarabeus » 05 dub 2012 11:22

Zdravím,
vím, že je to trochu netradiční dotaz, ale jak je to se zárukou u dovezeného externího disku, konkrétně z Hong Kongu? Jedná se mi o značky Seagate a WD. Jelikož vím, že externí disky nejsou zrovna nejneporuchovější zařízení tak by mě ta záruka docela zajímala. Děkuji za odpovědi.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Záruka ext. HDD z Hong Kongu

Příspěvekod guest » 05 dub 2012 13:52

To přece najdeš na stránce, kde si to chceš kupovat a pokud si pro to poletíš, řeknou ti to v obchodě.

Scarabeus
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Scarabeus » 05 dub 2012 16:28

No mám právě možnost nechat si ho dovést přímo odtamtud z kameného obchodu, jenom mě zajímala ta záruka, tak tedy děkuji.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 05 dub 2012 17:13

Nejsem si jistý zda mne neklame paměť, ale takové věci se prodávají na Aukru s roční zárukou a někdy i s půlroční a tuto musíš uplatnit u prodejce.
Nějaký šikula to pouze objedná za pár korun, tobě se ziskem prodá a ty se pak starej. Já vím, že toto není zrovna tvůj případ, ale tak je to na Aukru. A je to i logické. Pokud to koupíš tam, nebude ti uznávat reklamaci firma v ČR.

A potom si komunikuj s nějakým strejcem v Hong Kongu, kde se takovéto "krámy" rovnou vyhazují a kupují se nové.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”