Ktorý prehliadač?
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ktorý prehliadač?
Opera není tedy nejhorší, ale není moc rychlá. Má spoustu funkcí. Ale nepodporuje spoustu přehrávačů na internetu. A ani přes fb s ní volat nejde...
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
-
- Pohlaví:
Záleží na tom, co od prohlížeče očekáváš. Žádný neumí všechno a mne Opera nikdy nezklamala. Přes FB nevolám. 

Martin63 píše:Safari, Opera rozhodně ne... Seká se, je pomalý. A spousta dopňků a vylepšení na ně nefunkuje. Ani volání přes Facebook přes to nejde.
Nevím jak Safari, ale Opera se seká? Pokud jde o „volání přes Facebook“, nevím, co to je a k čemu je to dobré, protože facebook vůbec nepoužívám, ale k té „spoustě nefungujících doplňků“ snad jen to, že u Opery se mi líbí, že jsem jich musel instalovat skutečně minimum a všechny, které jsem potřeboval, fungují; většinu potřebných funkcí má už ve své základní výbavě. Ale jak už bylo mnohokrát řečeno, každému vyhovuje něco jiného.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Jara
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hej chlapíci, na Operu mi nesahejte, Opera je gut 
Teď vážně: otázka by měla spíš znít, který prohlížeč si nevybrat...

Teď vážně: otázka by měla spíš znít, který prohlížeč si nevybrat...
Nobody expects the Spanish Inquisition!
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak měříš tu rychlost? Jaký je rozdíl mezi pěti a pěti a půl vteřinama?
Martin63 píše:Opera není tedy nejhorší, ale není moc rychlá. Má spoustu funkcí. Ale nepodporuje spoustu přehrávačů na internetu. A ani přes fb s ní volat nejde...
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Porovnávám kolik paměti prohlížeč zabírá, kolik žere na procesoru. Hlavně na RAM!!! Rychlost soudím dle: spouštění prohlížeče, načítání stránek v Javě... Java Scriptu. Flash playeru na youtube, co všechno umí na internetu přehrát. kolik má užitečných doplňků ba naopak. apod... je toho opravdu mnoho. A Myloš nebo někdo se tu ptal, k čemu je volání přes Facebook. Je to super volání, a je to mnohem lepší než po skypu. Kvalitnější... Lépe se slyšíš s druhým člověkem a kvalita obrazu je taky na jiném stupni než u skypu. 

Jenže mně, který facebook vůbec nepoužívá, je takové volání na prd, protože bych si musel na fb asi založit účet, a to ani omylem.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Volání je super, bez lagů, kvalitní obraz a slyšíš se s druhým člověkem strašně kvalitně... Skype je mnohem, mnohem horší...

Při tom, kolik hodin trávím u počítače a na internetu, ješt nějaká sociální síť? To bych musel být dvakrát.Blue Spirit píše:OT:/ Proč ani omylem?
Zase záleží na cílové skupině. Ani přes Skype nevolám tak často, aby mě jeho pomalost rozčilovala –tak, jak funguje, mi to připadá postačující. Zvuk slyším většinou dobře, obraz se mi taky nikdy výrazně nesekal. Možná že kdybych měl možnost srovnání, dal bych ti zapravdu, ale nemyslím si, že při četnosti mého skypování (v průměru 1×, možná 2× do týdne) by mělo nějaký význam měnit zvyky.Martin63 píše:Volání je super, bez lagů, kvalitní obraz a slyšíš se s druhým člověkem strašně kvalitně... Skype je mnohem, mnohem horší...
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”