Ktorý prehliadač?

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Ktorý prehliadač?

Příspěvekod guest » 05 dub 2012 15:27

Tak toto hodnocení
strašně kvalitně
mne zaujalo i když mu nerozumím.

Jak se to v tom facebooku aktivuje? Já to nemám a Skype se mi kouše.

Reklama
Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 05 dub 2012 15:34

Myloš píše:
Blue Spirit píše:OT:/ Proč ani omylem?
Při tom, kolik hodin trávím u počítače a na internetu, ješt nějaká sociální síť? To bych musel být dvakrát.

Martin63 píše:Volání je super, bez lagů, kvalitní obraz a slyšíš se s druhým člověkem strašně kvalitně... Skype je mnohem, mnohem horší...
Zase záleží na cílové skupině. Ani přes Skype nevolám tak často, aby mě jeho pomalost rozčilovala –tak, jak funguje, mi to připadá postačující. Zvuk slyším většinou dobře, obraz se mi taky nikdy výrazně nesekal. Možná že kdybych měl možnost srovnání, dal bych ti zapravdu, ale nemyslím si, že při četnosti mého skypování (v průměru 1×, možná 2× do týdne) by mělo nějaký význam měnit zvyky.

Každému to příjde jinak. Já třeba skypuju 3x za den- :lol: Záleží, co se na počítači dělá. Záleží prostě na uživateli, co využívá. Všechny prohlížeče jsem důkladně testoval, ale Chromu se nic nevyrovnalo. Jedině IE 9, ale IE 9 mi něják zase zlobil na nelegálním windowsu :lol: :huh: .
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

guest

Příspěvekod guest » 05 dub 2012 15:40

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 05 dub 2012 15:40

Blue Spirit píše:Tak toto hodnocení
strašně kvalitně
mne zaujalo i když mu nerozumím.

Jednoduše máš vpravo dole chat, a když na něj klikneš, tak tě tam najedou přátelé. Na někoho si klikneš a objeví se tě takové okénko, kde si s dotyčným píšeš. A v tom malém okénku je vpravo nahoře křížek, ozubené kolečko, a kamerka. A na tu kamerku klikneš a nainstauješ si takový program, který ti vůbec nezpomaluje pc a od té doby můžeš volat až se to tedy nainstaluje. Mám s tím perfektní zkušenosti. Doporučuji ti to zkoušet na Chromu, ten má proto skvělou konektivitu. Skvěle to na něm prostě jde :D . Kdyby jsi tu kamerku nenašel, tak napiš a já sem něják dopravím fotku.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 05 dub 2012 15:44

Martin63 píše:Je to super volání, a je to mnohem lepší než po skypu. Kvalitnější... Lépe se slyšíš s druhým člověkem a kvalita obrazu je taky na jiném stupni než u skypu. :bigups:

To závysí na rychlosti internetu.

Blue Spirit: V okně chatu by měla bejt ikona kamery, na tu klikneš a tím by se měl nainstalovat nějakej program kterej to umožňuje.
Mě to dělalo v PC bordel tak jsem to hned odinstaloval.

Btt, tenhle topic je imho zybtečnej flame, každej ti doporučí něco jinýho, jeden řekne chrome je dobrej, druhej že chrome je na nic a lepší je firefox a všichni se zažnou hádat jestli je lepší chrome nebo firefox.

Já používám firefox, ten má ale blbej downloader, někdy mi to stahování spadne apod.. Takže když chci stahovat nějaký objemnější soubory který nejdou přes JDownloader tak to stáhnou operou, ta má navíc výhodu v tom že má podporu navazování přerušenejch stahování takže i když mi to spadne třeba kvůli tomu že chcípne baterka tak můžu zapojit a stahovat dál.
Firefox má ale promakanou synchronizaci (opera možná taky, ale nevim) a vzhledem k tomu že mám 2 PC kde pořád potřebuju to samý tak zůstávám u firefoxu, navíc se mi to nechce všechno přenastavovat atd.. :-D
Načítání v opeře mi přijde svižnější než ve firefoxu, firefox mám ale naplněnej addonama takže nemůžu přesně srovnávat.
Občas používám IE9 ale to jenom výjimečně a jeno když z nějakýho důvodu jiný prohlížeče nemůžu použít.
Just Fucking Google It!

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 05 dub 2012 15:48

Dyť to není ani doplněk. Ano bordel to dělalo dříve, ale od doby, co je nová verze tohoto facebookového volání, tak se jenom nainstaluje program o kterém ani neváš, že ho máš. Jenom klikneš na kamerku v chatu a už to jede :D

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 05 dub 2012 15:54

Ani o něm nevim že běží a ani nevim co v tom počítači dělá.
Třeba příklad, na pozadí běží furt nějaej program FacebookUpdate.exe kterej když vypnu tak se po chvíli "nenápadně" zase zapne.
To by nevadilo, kdyby to že běží na pozadí nedělalo problémy s prohlížečem, problémy když chci nainstalovat něco jinýho atd..
A právě že to není doplněk.
Just Fucking Google It!

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 05 dub 2012 16:01

Když už, tak se spouští pouze. Pokud chceš volat. Až volat přestaneš, tak se ÚPLNĚ vypne. A když zase klikneš na kamerku aby sis s někým volal, tak se zase spustí. Sledoval jsem to v procesech.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 05 dub 2012 16:08

No nevim, mě teda běžel furt, když sem proces ukončil tak se po chvíli zase spustil.
A nevim jestli si četl licenční ujednání ale pokud je to stejně jako s obsahem kterej na facebook dáš tak to by mě přes ten program nenapadlo ani říct "ahoj".
Just Fucking Google It!

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 05 dub 2012 16:10

To bylo dříve, že nešel vypnout... Vyšla nová verze...

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Dub 2012 16:11) ---

A já s tím volám pořád a je to super.

guest

Příspěvekod guest » 05 dub 2012 17:03

Já tam žádnou kameru nemám, ale chat mám vpravo dole.

Horis
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Horis » 05 dub 2012 18:04

Za mě Firefox, Chrome, nebo IE9.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”