Čau.Chtěl jsem si nainstalovat češtinu k wolfenstainu,ale nejde mi to!Stáhl jsem si češtinu zde: http://cestiny.idnes.cz/wolfenstein-cyq ... ny-hry_zel
Instalace proběhla normálně,ale stejně to mám pořád anglicky!Nevíte někdo,včem by mohl být problém?
Mohlo by to být vistama?Mám to na notebooku Asus m51ta.Zatím díky za rady!
nejde naistalovat čeština k wolfenstain Vyřešeno
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nejde naistalovat čeština k wolfenstain
Čau,
-instaloval jsi hru do zprávné složky?
-nemusí se třeba ve hře jazyk nastavit?
Už je to doba co jsem to hrál.
-instaloval jsi hru do zprávné složky?
-nemusí se třeba ve hře jazyk nastavit?
Už je to doba co jsem to hrál.
- MartinZX9R
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nejde naistalovat čeština k wolfenstain
Podívej se, jaká je v instalátoru češtiny nastavená cesta. Mně to ukazuje toto: "C:\Games\Activision"
Ale neznamená to, že v tom umístění máš nainstalovanou hru.
Ale neznamená to, že v tom umístění máš nainstalovanou hru.
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
Re: nejde naistalovat čeština k wolfenstain Vyřešeno
Tak nevím jak,ale teď mi brácha poslal emailem češtinu a ta se mi nainstalovala asi za dvě vteřiny a šlape to!Ukázalo mi to cestu:C:\Program Files\Activision\Wolfenstein\SP\base\
Jak tak přemýšlím,tak mi to před tím ukazovalo jinou cestu!Hlavně že to jde!Takže díky moc
Jak tak přemýšlím,tak mi to před tím ukazovalo jinou cestu!Hlavně že to jde!Takže díky moc