Nefunguje monitor-no signal Vyřešeno
Nefunguje monitor-no signal
Ahoj,dnes jsem zapnul pc a nefunguje mi monitor ale včera když jsem ho vypinal tak běžel uplně v poho :-/ když ho zapnu tak napiše no signal a pak ta kontrolka zoranžovi :-/ nevi někdo co s tim? děkuji za odpověd :-)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nefunguje monitor-no signal
Windows se spustí?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
nevidim to
ale asi jo protože je tam takovy ten uvitaci zvuk :-/

-
- Pohlaví:
Zkontroluj kabely a zkus jestli se dostaneš do biosu - jestli tam to bude fungovat.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus monitor na jiném PC ať vyloučíme chybu GK.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
v biosu to nefunguje a monitor na jinem pc nemužu zkusit protože jine pc nemam :-/ zkoušel jsem to i vytahnout ale nejde to vytahnout :-/ ani s použiti sily :-/
-
- Pohlaví:
Tak oni tam na konektoru jsou nejspíš dva šrouby, které ho drží.
jj jsou ale když je odšroubuji takse nedaji taky vydělat :-/ a kdyby bylo něco s grafikou nebo ze zakladni deskou tak uznaji mi to na reklamaci? kdyby byla vyhořela např grafika :-/ pc je stare asi tak 4 měsice a je skladane a zaruka je 36 měsicu
-
- Pohlaví:
Ty šrouby se opravdu nedají "vydělat" jsou upevněné v tom konektoru. Po jejich povolení jde monitor odpojit. Pokud je to v záruce a nemáš možnost to jinak vyzkoušet (jiný monitor, jiný počítač) tak reklamuj.
monitor neni v zaruce ale všechny součastky z pc jo a mam zkusit vypojit to a zapojit? a jaka je šance že mi neuznaji reklamaci? netaktoval jsem a nic nedělal
-
- Pohlaví:
Nabízejí se dvě první možnosti proč to nejde. Vadný monitor a grafika, může to ale být i jinde. Pokud bude závada v PC tak není důvod proč by to neuznali, pokud si se v tom nehrabal a případně neporušil nějakou pečeť. Obecně pokud si neporušil záruční podmínky.
Edit: to nemáš kamaráda kam bys tu bednu odnesl a zkusil jeho monitor apod. ?
Edit: to nemáš kamaráda kam bys tu bednu odnesl a zkusil jeho monitor apod. ?
Naposledy upravil(a) guest dne 08 dub 2012 14:46, celkem upraveno 1 x.
jak jako pečet? to pc je skladane a ne koupene a nijak jsem na to nechytal :-/ je možne že je problem v zakladni desce?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11140
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41
-
- 1
- 3095
-
od petr22
17 pro 2024 21:57
-
- 7
- 3699
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3282
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1708
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”