Najde policie ztracený telefon nebo ho jen zablokují? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Najde policie ztracený telefon nebo ho jen zablokují?
To myslíš správně.:-)
Používám Cerberus, o dost lepší ochrana, telefon si můžeš Lokalizovat a zablokovat (dokonce jsem slyšel že jde i přes Cerberus Bricknout na Kód který znáš jen ty) Používám ho na obou telefonech, koupenou licenci.
PC1: Core i7 2600K, Gigabyte Z68X-UD3H-B3, R9 Nitro 380X 4GB, 16GB DDR3, Corsair CX650, 480GB SSD + 1TB SSHD, CM Storm Enforcer
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB
Já s tím mám zkušenost. Nahlásil jsem krádež, dodal dokumenty a to číslo. Policajti to hlídají zhruba měsíc od nahlášení krádeže, dají ho na blacklist a neblokují ho. V případě že ho někdo zapne, tak si pro něj dojdou. Po měsíci u mě zazvonily s fotkou jestli znám maníka, že ho našly podle telefonu. Zaměření telefonu není jako dřív, ale mají ho velmi přesné, na metr. Za další měsíc mě byl telefon vrácen (sice poškrábaný, ale vrácen). Náhrady jsem se nikdy nedočkal (manželčina kabelka, peníze, karty a doklady), ale telefon ano. Pokud se telefon nezapne do měsíce, tak bude trvale zablokován. Spíš záleží kdo ho ukradl, pokud to je někdo kdo se tím živí, tak si poradí a tato rada bude k ničemu, pokud to je nějaký houbař, tak máš šanci a pokud tam je android, tak ten umím i já změnit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pon Dub 09, 2012 8:25 am) ---
Ještě k tomu IMEI, pokud ho policie zablokuje. Tuto radu jsem dal i známému, provedl stejný postup jako já, IMEI nahlásil policii, uběhl měsíc a telefon se nenašel, takže ho policajti zablokovaly. Po půl roce jsem ho našel při vysávání v autě pod přední sedačkou. Nahlásily jsme nalezení a telefon nám na požádání byl odblokován. Takže to funguje velmi dobře. Jen policie má jiný blacklist než bazary s telefonama. Celý postup mě policajti vysvětlily.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pon Dub 09, 2012 8:27 am) ---
Teorie, že v dnešní době neumějí policajti najít telefon bez sim karty kdekoli na světě je směšná, je trochu jiná technika než před desíti lety. (taky asi máte doma trochu lepší PC)
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pon Dub 09, 2012 8:25 am) ---
Ještě k tomu IMEI, pokud ho policie zablokuje. Tuto radu jsem dal i známému, provedl stejný postup jako já, IMEI nahlásil policii, uběhl měsíc a telefon se nenašel, takže ho policajti zablokovaly. Po půl roce jsem ho našel při vysávání v autě pod přední sedačkou. Nahlásily jsme nalezení a telefon nám na požádání byl odblokován. Takže to funguje velmi dobře. Jen policie má jiný blacklist než bazary s telefonama. Celý postup mě policajti vysvětlily.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pon Dub 09, 2012 8:27 am) ---
Teorie, že v dnešní době neumějí policajti najít telefon bez sim karty kdekoli na světě je směšná, je trochu jiná technika než před desíti lety. (taky asi máte doma trochu lepší PC)
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejde o to že by ho neuměli najít, spíš že jim to za to nestojí. U tebe byl spáchán trestný čin krádeže (nebo loupeže). Jenže když ztratíš telefon za pár tisíc tak se kvůli tomu nepřetrhnou, případná akce by stála víc než celý telefon, navíc nají asi na práci důležitější věci.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Možná že se to zdá jako rada k ničemu ale stačí si věci líp hlídat, dávat na ně pozor a nepujčovat je každýmu druhýmu člověku kterýho uvidíš.
Just Fucking Google It!
Jenom podotýkám, že mě ještě telefon neukradli ani jsem ho zatím neztratil
Jsem se jen chtěl informovat.

Však jo, tohle bylo doporučení. Když ti ho ukradnou tak máš smůlu, pokud teda policii neslíbíš nějakou hodně tučnou odměnu (ne, tučný prase to není :lol)
Just Fucking Google It!
Co se týče Androidu.. Kdo lehce tomu rozumí, tak žádná aplikace ani žádný policajt ti to nenajde
Při odcizení..
1.Okamžitě odhodit simku
2.Telefon dát do továrního nastavení
3. Flashnout Androida.
Vše by mělo probíhat v jeden okamžik.
A že nějaký program zablokuje telefon. Je taky směšné..
Jestli jde telefon dát do download modu.. Tak neuděláte nic
A žádný program a ani policajt Vám nepomůže
..
Musel by to být nějaký laik. Který ví kulové. (Ale i to se stává)
ehm a k IMEI se nebudu vyjadřovat

Při odcizení..
1.Okamžitě odhodit simku
2.Telefon dát do továrního nastavení
3. Flashnout Androida.
Vše by mělo probíhat v jeden okamžik.
A že nějaký program zablokuje telefon. Je taky směšné..
Jestli jde telefon dát do download modu.. Tak neuděláte nic

A žádný program a ani policajt Vám nepomůže

Musel by to být nějaký laik. Který ví kulové. (Ale i to se stává)
ehm a k IMEI se nebudu vyjadřovat

KRA no mohl by ses k imei vyjádřit, zajímalo by mě to a určitě nejsem sám 

To už je warez a to se tu nevede.. A nebudu podporovat zlodějíčky atp...
Jen bych dodal že IMEI změním během cca 15skekund
To vůbec není žádná výhra.
Ale tyhle věci ovládám pouze na Androidu.. Nevím jak je to u ostatních platforem
Jen bych dodal že IMEI změním během cca 15skekund

Ale tyhle věci ovládám pouze na Androidu.. Nevím jak je to u ostatních platforem

Si přečti něco o Cerberusu. Navíc když máš telefon který se do DW mode nedá po flashi na Cyanogemod 7 dostat, tak s tím asi prd udělá, s tím IMEI máš pravdu, dá se změnit rychle.
PC1: Core i7 2600K, Gigabyte Z68X-UD3H-B3, R9 Nitro 380X 4GB, 16GB DDR3, Corsair CX650, 480GB SSD + 1TB SSHD, CM Storm Enforcer
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 5227
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
05 zář 2024 17:32
-
-
Cross platform hra PC + telefon
od pidlo » 16 úno 2025 20:27 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 3528
-
od pidlo
16 úno 2025 20:27
-
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3912
-
od MrVoltz
25 čer 2024 21:49
-
-
-
Telefon s opětovně automaticky nepřipojí přes Bluetooth k autu
od Peťa » 12 pro 2024 13:55 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 0
- 18538