zdravím
mám takový malý problém se hrou call of duty 2.. občas by se mi hodila možnost jít do windows během hry, ale to když udělám tak většinou spadne a píše se něco jako cod2MP_s přestal odpovídat
zajímavý je že někdy spadne a někdy ne, neví někdo co s tím?
*ještě jsem zapoměl napsat že se jedná o multiplayer .. jestli by to mohlo mít vliv
pád hry při minimalizaci
Re: pád hry při minimalizaci
nikdo neví?
*ještě když mi pak skočí taková ta možnost "odeslat zprávu o chybách" .. a tam si rozkliknu detaily tak se tam píše tohle
AppName: cod2mp_s.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: gfx_d3d_mp_x86_s.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0005ef77
*ještě když mi pak skočí taková ta možnost "odeslat zprávu o chybách" .. a tam si rozkliknu detaily tak se tam píše tohle
AppName: cod2mp_s.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: gfx_d3d_mp_x86_s.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0005ef77
Naposledy upravil(a) Mefisto dne 11 dub 2012 15:51, celkem upraveno 1 x.
originálku mám, ale nefunguje mi cdromka, takže jsem si hru stáhl a dal až originální klíč, taky mě ale napadlo že by to mohlo bejt timhle, dá se to nějak řešit?
Sehnat originál DVD, jen teda nevim jestli to není ilegální.
Just Fucking Google It!
no.. tak už mě to pěkně otravuje ty pády, neexistuje třeba program který "minimalizuje" .. cokoliv, nechce se mi věřit že se tohle nedá řešit
tux píše:Sehnat originál DVD, jen teda nevim jestli to není ilegální.
Just Fucking Google It!
tak znova tuxi .. originální dvd mam.. nejde mi cdromka a v nejbližší době nehodlám si jí kupovat .. co na tom nechápeš?
No tak to tam nějak dostaneš.
Třeba si z toho u kámoše uděláš image a ten doma nahodíš do virtuální mechaniky.
Jen nevim co to udělá pokud to bude chtít vložit DVD protože to ti virtuální mechaniku nesežene.
Třeba si z toho u kámoše uděláš image a ten doma nahodíš do virtuální mechaniky.
Jen nevim co to udělá pokud to bude chtít vložit DVD protože to ti virtuální mechaniku nesežene.
Just Fucking Google It!
a žádná jiná možnost neexistuje?
Co takhle přepnout hru do okna a roztáhnout na celý obraz? Tím by jsi nemusel hru stahovat na lištu a problém vyřešen. Taky to dělám u některých her, které jinak padají a nebo se zvláštně chovají při shození na lištu.
nevím, zkoušel jsem pohledat a cod2 asi nejde v okně