Nejde udělat printscreen z her ve Win7
-
- Pohlaví:
Re: Nejde udělat printscreen z her ve Win7
Když použiješ printscreen v normálním režimu, nikoliv ve hře, funguje? Třeba sejmout plochu monitoru. Mám XP a printscreen u hry mě snímá černou obrazovku.
Ok tak znova: Je to normální, tyhle programy na editaci obrázků takhle fungujou, neptej se mě proč, prostě to tak je.
Jestli chceš screenovat tak si na to pořiď program kterej se tím zabývá, IrfanView je program na editaci, ne screenování.
Jestli chceš screenovat tak si na to pořiď program kterej se tím zabývá, IrfanView je program na editaci, ne screenování.
Just Fucking Google It!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Orcus: no tak konečně mě to bylo vysvětleno.Nevěděl jsem že ve Win7 nefunguje integrovaný printscreen ve hrách a jelikož mám nejnovější verzi IrfanWiev tak jsem myslel že to bude fungovat.Jak jsem psal ve windows XP vše fungovalo i integrovaný.Takže nechápu proč to nefunguje ve Win7.To sem s toho jelen.Někde jsem už četl že je potřeba něco přepsat v registrech.Tak se na to mrknu a zjistím co a jak.Jinak díky za vysvětlení a i ochotu.I když sem ji trochu musel popíchnout, za to se na mě nezlob 
tux: omyl s IrfanWiev jsem dělal printscreeny na windows XP (jak na běžícím páse) z několika her, jen pro příklad
Vietcong fist Alpha (online)
World of Tanks (online)
Fifa 2011
Gothic 3
Crysis
Medieval 2 Total War
jinak printscreeny normálně dělám jakékoliv a kdekoliv z netu i z plochy, prostě jen nemůžu udělat printscreeny z her
Ps: zde jsem našel snad i radu
Hra zrejme pouziva DirectX/DirectDraw
Potrebujes tedy capture utilitu kompatibilni s DirectX. Pripadne naopak nastav hodnotu EnablePrintScreen dle prispevku Jirky Janaty na http://social.technet.microsoft.com/For%20...%20151b3f98bd

tux: omyl s IrfanWiev jsem dělal printscreeny na windows XP (jak na běžícím páse) z několika her, jen pro příklad
Vietcong fist Alpha (online)
World of Tanks (online)
Fifa 2011
Gothic 3
Crysis
Medieval 2 Total War
jinak printscreeny normálně dělám jakékoliv a kdekoliv z netu i z plochy, prostě jen nemůžu udělat printscreeny z her

Ps: zde jsem našel snad i radu
Hra zrejme pouziva DirectX/DirectDraw
Potrebujes tedy capture utilitu kompatibilni s DirectX. Pripadne naopak nastav hodnotu EnablePrintScreen dle prispevku Jirky Janaty na http://social.technet.microsoft.com/For%20...%20151b3f98bd
ZD: Gigabyte GA-PH67A-D3-B3 (rev.1.0) CPU: Intel Core i5-2320 3GHz BOX Chladič: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 500W OEM OP:Kingston HyperX Blu 8GB 1333MHz GK: Sapphire ATI Radeon HD 4870 Vapor-X 1GB DDR5 11133-16-20R HDD: WD Caviar Black 3.5" 640GB + externí WD 320GB
To zkus. V XP se to může chovat jinak, mě to W7 taky dělá.
Just Fucking Google It!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak já už opravdu nevím, nainstaloval jsem si full verzi Fraps 3.4.7.Jdou mě dělat screenshoty a video i se zvukem vše krásně, ale zase mě nejde sejmout plocha ve Win7.Tak je tohle normální.Přeci nebudu používat na sejmutí plochy IrfanWiev nebo integrovaný printscreen ve Win7 a screenshoty z her dělat Frapsem.Jak ten Fraps donutit aby snímal i plochu ve Win7?
ZD: Gigabyte GA-PH67A-D3-B3 (rev.1.0) CPU: Intel Core i5-2320 3GHz BOX Chladič: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 500W OEM OP:Kingston HyperX Blu 8GB 1333MHz GK: Sapphire ATI Radeon HD 4870 Vapor-X 1GB DDR5 11133-16-20R HDD: WD Caviar Black 3.5" 640GB + externí WD 320GB
Musí být zapnutý zobrazování FPS i na ploše, v možnostech frapsu je to volba Monitor Aero desktop (DWM).
Just Fucking Google It!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jj už dávno vyřešeno, sem to přehlídnul, omlouvám se...je touž déle co jsem naposledy fraps používal.Jinak díky za ochotu a rady.Tím pádem odinstaluji IrfanWiev, jelikož na vše stačí fraps.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3169
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 18:58