Modrá smrt neznámý důvod
Modrá smrt neznámý důvod
Dobrý den , poslední dobou mám problém s modrou smrtí. stává se mi to např. když si pustím film a po nějáké době mi to hodí modrou smrt ale není to pravidlem. ale častěji se to stává při prohlížení internetu normálně prouzdám po netu a z ničeho nic bum a modrá smrt.
Re: Modrá smrt neznámý důvod
Zdravím,
viewtopic.php?t=5119
Vytvoř vlákno v HJT tématu a tam dej log a pokračuj podle rad odborníků :)
viewtopic.php?t=5119
Vytvoř vlákno v HJT tématu a tam dej log a pokračuj podle rad odborníků :)
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
A upni na www.leteckaposta.cz soubory .dmp ze složky Windows/ Minidump
The ///M. The most powerful letter in the world.
-
- Pohlaví:
Nemyslím že takovéto problémy je třeba hned řešit kontrolou logů, spíš je lepší po restartu mačkat F8 a v následné nabídce zakázat restart. Následně napsat číslo chyby.
ve složce minidump nemám žadné soubory. Až mi to zase hodí smrt tak F8 a mám opsat to číslo chyby.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Sakra, vědět alespoň co máš za operační systém!!!
Nastav si:
Počítač->Vlastnosti->Upřesnit nastavení systému->Upřesnit->Výkon->Nastavení->Upřesnit->Virtuální paměť - podívej se, zda máš povolen stránkovací soubor. Pokud ne, povol ho.
Počítač->Vlastnosti->Upřesnit nastavení systému->Upřesnit->Spuštění a zotavení systému->Nastavení->Zapsat ladící informace - nastav na Zkrácený výpis stavu paměti
Pak čekej až to spadne a nepoužívej ty GENIÁLNÍ čističe systému, jelikož ty výpisy paměti mažou.
Nastav si:
Počítač->Vlastnosti->Upřesnit nastavení systému->Upřesnit->Výkon->Nastavení->Upřesnit->Virtuální paměť - podívej se, zda máš povolen stránkovací soubor. Pokud ne, povol ho.
Počítač->Vlastnosti->Upřesnit nastavení systému->Upřesnit->Spuštění a zotavení systému->Nastavení->Zapsat ladící informace - nastav na Zkrácený výpis stavu paměti
Pak čekej až to spadne a nepoužívej ty GENIÁLNÍ čističe systému, jelikož ty výpisy paměti mažou.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Mám Win7 stránkovací soubor je povolen pouze pro 1 jednotku tam kde mám Win( nastaveno že velikost určí sám sytém.) pro druhou jednotku není. Ten výpis jsem nastavil. takže budu muset počkat až mi to zase spadne.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, budeš muset počkat.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podle toho co vím o PC a jejich fungování já, tak modrá smrt bývá z největší pravděpodobností způsobená velmi závažným konfliktem hardwarových zařízení.
Pokud k ní dochází u přehrávání videa a surfování netem, je možné, že prohlížeč narazí na nějaké video na webové stránce a systém se zhroutí.
Já bych osobně hledal nějakou radu v souvislosti s grafickou kartou. Takže postahovat a instalovat nejnovější přehrávače videa (VLC), update ovladače grafiky a nejlépe všech ovladačů ( chipset, základní deska, zvukovka, prostě všechno), podívat se na kodeky videa. Dále nový adobe flash played, popřípadě javu a directx.
Pokud k ní dochází u přehrávání videa a surfování netem, je možné, že prohlížeč narazí na nějaké video na webové stránce a systém se zhroutí.
Já bych osobně hledal nějakou radu v souvislosti s grafickou kartou. Takže postahovat a instalovat nejnovější přehrávače videa (VLC), update ovladače grafiky a nejlépe všech ovladačů ( chipset, základní deska, zvukovka, prostě všechno), podívat se na kodeky videa. Dále nový adobe flash played, popřípadě javu a directx.
toto téma jsem rešil ještě v HJT kvůli virům. Takže modrá smrt ustala ALE PC se bezdůvodně sám od sebe restartuje zrovna ted se mií to stalo asi 5x za sebou jenom co sem otevřel operu a 2 minuty na to restart. + opera wmp a další např jedou a najednou šup program přestal pracovat. a dost často přestává pracovat AMD vision engine control center
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
1) Ve složce Windows\Minidump stále nic?
2) V Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí->Protokoly systému Windows->klikni pravým myšítkem na protokol Systém, vyber Uložit všechny události jako, ulož to jako .evtx soubor a ten upni na http://www.leteckaposta.cz
3) Počítač->Vlastnosti->Upřesnit nastavení systému->Upřesnit->Spuštění a zotavení systému->Nastavení->zruš zatržítko u Automaticky restartovat a sleduj, jestli se ti opět nezobrazí BSOD.
Pokud se PC bude rovnou restartovat bez BSOD, bude to pravděpodobně se jedná o HW závadu.
4) Jakou roli v systému hraje ten disk Hitachi?
5) Nepřetaktováváš nějakou komponentu?
2) V Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí->Protokoly systému Windows->klikni pravým myšítkem na protokol Systém, vyber Uložit všechny události jako, ulož to jako .evtx soubor a ten upni na http://www.leteckaposta.cz
3) Počítač->Vlastnosti->Upřesnit nastavení systému->Upřesnit->Spuštění a zotavení systému->Nastavení->zruš zatržítko u Automaticky restartovat a sleduj, jestli se ti opět nezobrazí BSOD.
Pokud se PC bude rovnou restartovat bez BSOD, bude to pravděpodobně se jedná o HW závadu.
4) Jakou roli v systému hraje ten disk Hitachi?
5) Nepřetaktováváš nějakou komponentu?
Ve složce minidump nic není. Disk Hitachi na něm jsou jenom blbosti do sytému vůbec nezasahuje. Ram jsou trochu vytáhlý myslím ale dělal jsem Memtest86+ a po 7,5 hod bez chyby. Ještě jsem ted koukal na GPU otevřel jsem AMD vision a pak mi to vyhodilo Program Catalyst control center: host application přestal pracovat viz. příloha
http://leteckaposta.cz/521310562
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Čer 2012 22:08) ---
A dodatek pořád mi padá opera nwm jestli to má s tím co dělat.
http://leteckaposta.cz/521310562
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Čer 2012 22:08) ---
A dodatek pořád mi padá opera nwm jestli to má s tím co dělat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4309
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:25
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2242
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 21:29
-
-
- 1
- 4780
-
od atari