Prosím o kontrolu logu na doporučeníc MiliNesse-řešíme jinde Vyřešeno
Re: Prosím o kontrolu logu na doporučeníc MiliNesse-řešíme j
jo jinak je možné že na toto bude jiná klávesnice než F8? když jsem to zkoušel nedávno naskočilo mi okno s výběrem ze kterého disku se má bootovat...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš NTB , tam to bude jinak , sleduj úvodní obrazovku .
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Ne ne mám normální PC..
Po Combu fix nechodí firemní aplikace. Manželka má z práce nainstalovaný program Ares, přes který má přístup na nějaké rezervační systéme a tam něco dělá. Po kliknutí na ikonu Aresu naskočí okno s " Toto je neošetřený svat aplikace Zpráva byla odeslána podpoře a je tam jen možnost ok, po které se okno zavře a program nenaběhne. Nepomohla ani odinstalace a opětovná instalace. Můžu s tím něco udělat já nebo musí ajťák z firmy?
Pokud nepomohla opětovná instalace, tak s tím sám asi nic nenaděláš.
Nevím co Ti psal Miliness, ale pokud máš ten systémový disk v záruce, dej ho hned na reklamaci, takže problém s programem ani nemusíš řešit na tom disku.
Nevím co Ti psal Miliness, ale pokud máš ten systémový disk v záruce, dej ho hned na reklamaci, takže problém s programem ani nemusíš řešit na tom disku.
Jo psal mi ať ho reklamuju, což bude v pohodě je na něj záruka 3 roky a mám ho 14 mesíců, ale mám problém s tím kam uložit data, to mi bude chvíli trvat než to vyřeším...
Každopádně díky!
Každopádně díky!
NO nemáš zač. Ani čistit po cfku nebudeme, když ho pošleš pryč.
Re: Prosím o kontrolu logu na doporučeníc MiliNesse-řešíme j Vyřešeno
Asi ne, jedu teĎ na týden pryč a pak to vyřeším.-))