Může mi prosím někdo poradit? Mám nově postavenej počítač a už od začátku tropí neplechu, kterou nejsem s to identifikovat - při stahování a kopírování většího množství dat najednou se mi bez řečí restartuje. Nezáleží, jestli stahuju z netu nebo kopíruju soubory z mechaniky... Mám nastavený automatický restart, pokud dojde k nějaké chybě. Ta se mi v protokolu zobrazí jako číslo 102. Jinak pracuje bez problémů, teplota i těsně před restartováním v normálu...kde nic tu nic.
Mohlo dojít k chybě při stavění? Nedá se jednoduše někde přenastavit velikost stahovaných souborů? Nemůže být problém v kompatibilitě jednotlivých částí?
Omlouvám se, pokud jsou položený otázky stupidní, jsem víceméně prachobyčejnej uživatel. Za rady děkuju.
novej počítač
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Představ si, že tady nikdo do Tvého počítače nevidí, takže dej více informací. Popis jednotlivých komponent PC, včetně zdroje (značku a výkon ve W), používaný OS.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1084
-
od Ondrej30
Zobrazit poslední příspěvek
03 črc 2024 17:49
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4064
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
09 úno 2025 10:26
-
-
- 4
- 1919
-
od rykatyka