SW na převod videa *.MP4 na DVD nebo chcete-li do formátu který umí schroustat běžný stolní přehrávač.
Umí to ještě nějaký jiný SW kromě NERO 7? Prolezl sem slunečnici ale tam je vše trial nebo SHOP. Máte někdo tip na SW ve Free licenci.
PS: Jdu ještě Google ale i tak si rád přečtu vaše tipy.
Vsichni pořád mluví jen o ConvertXtoDVD,ale já nedám dopustit na My Video Converter.My Vid.Con. totiž dokáže převést většinu formátů na většinu jiných,ne jen na DVD jako ConvertXtoDVD.Sice jsou oba placené,ale stál mě asi 11 GBP,což určitě přežiju,vzhledem k tomu,jak ho využívám.
Hodně lidí provádí převody videa na různé formáty a je dobré když se ukazují i free verze co jsou schopné různých převodů .Sice nedosahují mnohdy kvality placených verzí ale i tak je tu konečně na výběr a i běžný uživatel není o tohle ochuzen( mnohdy mu nezbyde než schánět různé patche nebo cracky).
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Výsledek testu na odkaz co sem sem dal. Nepustí mě do přepnutí mezi formáty 16:9 a 4:3 vytrvale se drží 4:3 takže pokud převádíte širokoúhlý film dostanete šišaté hlavy. Dál sem velmi postrádal buď nastavení priorit nebo funkci pause. Převod vyžene procesor ke stropu a spuštění něčeho dalšího nepřipadá v úvahu. Poměr rychlosti převodu k délce filmu zhruba 1:1.
Ahoj,
po delší době bych potřeboval nový stroj na střih 4k 10bit videa v Davinci a editaci v PS/LR.
Jsem na tom takto:
Možná ještě prohodím disk za tento:
Nepředpokládám, že bych někdy potřeboval 7000 MB čtení/zápis.
Díky za zpětnou vazbu.
Poslední příspěvek
Stará generace by měla jít dolů. Ale je fakt, že radši vzít novou generaci.
Datart má ceny zveřejněné a jsou zatím kolem 40-45k. Ale přijde mi to dost nadstřelený.
Alza má datum vydání 30.1. a dřív tam ceny nebudou. Tak spíš počkat.
Dobrý den,
prosím o váš odborný názor na níže uvedenou sestavu, určenou primárně pro střih 4k videa v SW Pinnacle Studio 26 Ultimate a po čase DaVinci Resolve.
Snažil jsem se na webu výrobců zkontrolovat kompatibilitu základní desky, procesoru a...
Poslední příspěvek
Moc díky za informace a doporučení přejít na AMD, jdu udělat nějakou konfiguraci a poprosím pak zase o posouzení vhodnosti a kompatibility komponent
Dodatečně přidáno po 49 minutách 55 vteřinách:
Ještě se prosím zeptám na jednu věc, o těch...
Ahoj, mohl by mi někdo pomoct, včera večer mi ze složky stažené soubory zmizely desítky fotek a videí co jsem měl na systémovým ssd disku Samsung 980 1TB. Vím, že jsem třeba hodinu předtím označil cc 30 položek a dal zkontrolovat avastem free na...
Poslední příspěvek
Jestli jsou data vymazana, je nutno obnovovat ihned. Po tydnu uz nemusi byt co obnovovat.
Uz jsem videl dost pripadu kdy uzivatel o data prisel jednoduse proto, ze nekolik dni cekal a pocitac stale pouzival.