Eset Smart Security 4 blokuje přístup na internet Vyřešeno
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Eset Smart Security 4 blokuje přístup na internet
Klid hosi... je to jedno,automatick rezim nefajci a kdyz sem dal interaktivni rezim, odklikal ty kraviny (povoli-nepovolit) a resetnul PC NET taky nesel....nekde se to musi asi nastavit...hladam ale nic me nenapada...zkusil sem znovu tam dat ten automaticky rezim a internet bezi i po restartu...sem z toho jelen.Tak me jeste napada ze se mi furt stridaji site...jednou mam "síť 1" jindy "síť 2" taky a asi nejcasteji "Neznámá síť" a nekdy sou tam treba i 2 najednou...Je to normalni??
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak uz sem tu....posledni dobou mi nejak zlobi internet a jeste k tomu ten ESET....
.Nejake napady jeste? Furt se mi tam stridaji ty site....PROC??? Diky

- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak a je tu dalsi problem...ted uz internet nejde vubec...pisu z druheho PC,ktere (a to je divne) je nepojene na stejny swich takze podle toho soudim ze problem je u me.Vubec nevim co s tim...poradte.Tim Esetem to uz asi nebude...kdyz vypnu firewall tak je to stejne.PC obcas ukazuje ze sem pripojenej k internetu ale net nejde.
ESET firewall (asi) mi blokuje internet. Co s tím mám prosím dělat?
Poslední týden se mi začíná objevovat podobný problém. Pravidelně ztrácím komplet přístup na internet. Většinou pomáhá vypnout firewall ESET 4. Taky pomáhá restart PC. Ale pak to přijde znova. Což nechápu jaktože to po restartu PC jede a potom přestane. Předtím to nikdy nedělalo. Má to co do činění s nějakou aktualizací databáze ESET? Fakt přemýšlím že ten ESET vyperu do pryč, jak mi to bude takto vypínat internet co chvíli a otravovat život.
mám tam režim firewall automatický
pomáhá restart PC - to nemíním dělat pokaždé když to padne
hláška Chrome:
Chyba 102(net::ERR_CONNECTION_REFUSED): Server odmítl připojení.
Poslední týden se mi začíná objevovat podobný problém. Pravidelně ztrácím komplet přístup na internet. Většinou pomáhá vypnout firewall ESET 4. Taky pomáhá restart PC. Ale pak to přijde znova. Což nechápu jaktože to po restartu PC jede a potom přestane. Předtím to nikdy nedělalo. Má to co do činění s nějakou aktualizací databáze ESET? Fakt přemýšlím že ten ESET vyperu do pryč, jak mi to bude takto vypínat internet co chvíli a otravovat život.
mám tam režim firewall automatický
pomáhá restart PC - to nemíním dělat pokaždé když to padne
hláška Chrome:
Chyba 102(net::ERR_CONNECTION_REFUSED): Server odmítl připojení.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Eset Smart Security 4 blokuje přístup na internet Vyřešeno
Jistě pochopíš, když to tu zamknu a sám si založíš vlastní téma bez toho, aby bylo otevřeno 3 roky staré
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3918
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-
-
- 2
- 2239
-
od Riviera kid