Zdravím,
na svých stávajících webových stránkách bych chtěl provést REDESIGN a jelikož jsem to nikdy neprováděl, tak bych se chtěl zeptat: musím ovládat programátorské práce?
Mám grafické cítění a mám představu, jak by design měl vypadat a tak bych si REDESIGN chtěl provést sám. Léta jsem se věnoval produktové fotografii a tak práce s grafickými editory (Photoshop, Corel) zvládám dobře. Pokud bude třeba, tak odkaz na mé webové stránky zašlu soukromě do zpráv, abych si tu nedělal reklamu. Pokud by byl SW, který by mě vedl a měl jsem možnost si testovat svou práci, tak to by mi pomohlo.
ReDesign webových stránek - zvládnu to ?
Re: ReDesign webových stránek - zvládnu to ?
Mno, taková otázka: kdo jiný by tohle měl vědět lépe než ty? Jednoduše to zkus a uvidíš sám, jestli to zvládneš. Anžto jsi ani neuvedl, o jaké stránky se jedná, těžko se cokoli věští ;).
Na tvorbu/úpravu běžných stránek nemusíš vůbec umět programovat. Stránky se dělají pomocí HTML a CSS, což jsou značkovací jazyky, takže jde o kódování; kodér nemusí být programátor.
Čím složitější design, tím je samozřejmě potřeba lépe zmíněné jazyky ovládat
Programování se hodí až u pokročilejších technik, když využíváš javascript, děláš nějaký e-shop (PHP nebo ASP).
Čím složitější design, tím je samozřejmě potřeba lépe zmíněné jazyky ovládat
Programování se hodí až u pokročilejších technik, když využíváš javascript, děláš nějaký e-shop (PHP nebo ASP).
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Díky za informace Myloši.. Zkusím něco nastudovat a uvidím zda na to budu mít
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2551
-