GPU a Zdroj nebo MB si nerozumí.
- shutterCZE
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
GPU a Zdroj nebo MB si nerozumí.
Tak jsem si dnes pučil od kamaráda 500w a je to to samé.Zajímavý je že u kámoše když jsme ji testovali na vyšším zdroji ne na tom 500w co mám zapujčenej, tak nepískala a zapojený to bylo přes HDMI. Teď je tam redukce DVI - VGA jinou možnost na zapojení nemám , píská to stejně a ten výkon je pořád nízkej.
Není možný že dodává PCi-exprees málo ? A nejde to v BIOSU zvednout ?
+ Dávam screen z napětíma, který se mi taky nezdaj + mi tak obšas mizí ta -12v větev. Já už si vážně nevim rady....
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Dub 2012 17:41) ---
+ ten zdroj co mám pučenej táhnul kamarádoj HD6870 a X4 640..
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Dub 2012 18:00) ---
Prosím fakt potřebuju pomoc díky.
Naposledy upravil(a) shutterCZE dne 27 dub 2012 18:50, celkem upraveno 1 x.
Re: GPU a Zdroj nebo MB si nerozumí.
1. Sděl značku zdroje (tvýho i kamarádova)
2. Dej sem screen s napětími
3. Co máte oba za procesory?
2. Dej sem screen s napětími
3. Co máte oba za procesory?
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
- shutterCZE
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
1. Můj zdroj je seasonic ss400-et 400w 80+ oem , kamarádův Logic atx 500w..
2. Screen už tu je doplněn.
3. No tak já mam AMD X2 2.6 Ghz ( ale ty hry co sekaji jsou určený třeba i pro 1-jádro.)
Kámoš u kterýho sem grafiku zkoušel má AMD Phenom X4 955 2.8GHz - zajímavý je že jeho HD6790 od MSi mu taky nechce podávat výkon , ale když jsme tam dali tu moji Sapphire HD6790 tak už to jelo jak po másle. Zejtra řeknu kámošoj ať ke mě donese jeho MSi a dyžtak si je vyměníme ...jiný způsob už nás oba nenapadá fakt..
2. Screen už tu je doplněn.
3. No tak já mam AMD X2 2.6 Ghz ( ale ty hry co sekaji jsou určený třeba i pro 1-jádro.)
Kámoš u kterýho sem grafiku zkoušel má AMD Phenom X4 955 2.8GHz - zajímavý je že jeho HD6790 od MSi mu taky nechce podávat výkon , ale když jsme tam dali tu moji Sapphire HD6790 tak už to jelo jak po másle. Zejtra řeknu kámošoj ať ke mě donese jeho MSi a dyžtak si je vyměníme ...jiný způsob už nás oba nenapadá fakt..
Poslyš mladej, co je to těch 82 °C na základovce?? To je trošku moc, ideálně by jsi měl mít v klidu okolo 30 °C. Pravděpodobně to bude chipset, jižní můstek, najdeš ho vpravo dole na základovce. Jestli je od prachu, očistit.
Máte také připojené oba dva PC kontektory, myslím tím externí napájení??
Máte také připojené oba dva PC kontektory, myslím tím externí napájení??
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
- shutterCZE
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jo mám. K těm 82C to už sem taky zkoušel je to nějakej mrtvej senzor nebo něco desky gigabyte to prý tak mají ...Mám tu větrák který fouká přímo na chipset NB i SB průměr 120mm a teplota se tam nesníží i když pasiv je na dotek chladnější takže asi tak no.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Dub 2012 19:07) ---
Hele prosimtě v čem je rozdíl , že ta MSI karta má jen jeden PCi express konektor a ta moje má dva ? No zejtra to odzkoušíme tak uvidíme ..každopádně zatim to vypadá že sem bezradnej. Updatoval sem i bios na desce(GA-MA770-DS3 rev 2.0)
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Dub 2012 19:07) ---
Hele prosimtě v čem je rozdíl , že ta MSI karta má jen jeden PCi express konektor a ta moje má dva ? No zejtra to odzkoušíme tak uvidíme ..každopádně zatim to vypadá že sem bezradnej. Updatoval sem i bios na desce(GA-MA770-DS3 rev 2.0)

Odesláno pravděpodobně z PC, pokud ne, tak z jiného zařízení.
Taky to může být slabým procesorem, který brzdí grafiku. Přeci tady tohle je už žrádlo.
1.Testoval jsi svoji grafiku na svém PC, ale s kamarádovým zdrojem (500W)? A výsledky?? Jestli špatné, tak další bod
2.Testoval jsi svoji grafiku na PC, kde bylo nainstalováno 4jádro? A výsledky?
Mim. grafika je nová nebo zdroj je taky nový?
Doplnění předchozího příspěvku:
To je prostě tak dané už od výroby :) To znamená, že karta se dvěma konektory žere víc elektřiny.
1.Testoval jsi svoji grafiku na svém PC, ale s kamarádovým zdrojem (500W)? A výsledky?? Jestli špatné, tak další bod
2.Testoval jsi svoji grafiku na PC, kde bylo nainstalováno 4jádro? A výsledky?
Mim. grafika je nová nebo zdroj je taky nový?
Doplnění předchozího příspěvku:
To je prostě tak dané už od výroby :) To znamená, že karta se dvěma konektory žere víc elektřiny.

- shutterCZE
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Fandam být tebou tak se starám o své příspěvky typu Pc startuje 5 min a pak nenaběhne ...Tvoje vyjadřování je vážně dokonalé.
Moony : 1.Výsledky špatné , ale zjistil že když byla u kamaráda tak nepískala. U mě pískala i s 500w , ale to zas byla jiná než co má kamarád.
2.Ne, 4-jádro k dispozici nemám , kamarádovi se nechce vytahovat a nutit ho nebudu.
Ale procesorem to není, protože mám lagy v Mafii II , kterou sem si dával na klid i se starou HD4670 a tototžným CPU co mám teď.
3.Taky jsem přišel , že moje grafika se nevytěžuje nad 40%.
Moony : 1.Výsledky špatné , ale zjistil že když byla u kamaráda tak nepískala. U mě pískala i s 500w , ale to zas byla jiná než co má kamarád.
2.Ne, 4-jádro k dispozici nemám , kamarádovi se nechce vytahovat a nutit ho nebudu.
Ale procesorem to není, protože mám lagy v Mafii II , kterou sem si dával na klid i se starou HD4670 a tototžným CPU co mám teď.
3.Taky jsem přišel , že moje grafika se nevytěžuje nad 40%.
Člověče, ty jsi měl stejnou grafiku jak já (aspoň teda ten čip)
Jestli ti pískalo PC, přičemž jsi měl dvě různé grafiky a dva různé zdroje, vidím to na problém základové desky. Chápu dobře z tvých příspěvků, že jsi otestoval dvě různé grafiky a dva různé zdroje?
Jestli ti pískalo PC, přičemž jsi měl dvě různé grafiky a dva různé zdroje, vidím to na problém základové desky. Chápu dobře z tvých příspěvků, že jsi otestoval dvě různé grafiky a dva různé zdroje?
- shutterCZE
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Vážně tolik smajlíků ? Nejsem zrovna při pěnezích abych si mohl koupit celý nový pc...Teď nevím jestli si reatrdovaný nebo si ze mě jen děláš prde* , ale vůbec mi to teda nepřijde vtipný..
Peníze vyděláš prodáním tohoto pc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 7493
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
05 bře 2025 18:32