ahojte, prosím vás sťahujem z tejto stránky z youtube, tj.
http://video.qooqle.jp/dl/
a ked si to video stiahnem tak by som chcela poprosiť či niekto nevie o nejakom jednoduchom programe, ktorým sa to stiahnuté video dá previesť do formátu divx!!! Lebo to sitahnuté vdeo je v nejakom neznámom formáte flv, alebo tak nejak!!!dííky mooooc za pomooc!!papa
/upraven nadpis
/mikel
Jak převést video flv do divx?
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na převod je velmi dobrý Replay Converter od applian. Na jejich stránkách je i ke stažení. Byť píšou shareware,mě se stáhla free verze. Stránka by měla být snad tato http://www.replay-converter.com
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stačí přejít do sekce download, na levé straně a pak kliknout na download Replay Convertor (barevné tlačítko Download asi v půlce stránky). Objeví se stránka s tlačítkem a nad ním místo pro vložení e-mailu. Vlož email (třeba "somdoma@doma.sk") a klikni pro stažení. Načte se stránka s Modrým odkazem na stažení Replay Converter 2.6. Na ten kliknout a stáhnout. Pokud by to nešlo tak zkus použít TENTO ODKAZ, přímo na RCSetup.exe.
K dispozici je nová verze 2.6. Nevím zda se ti stáhne Free,nebo shareware. Stahovaný soubor má 17 MB.
Konveretuje FLV do AVI,MPEG-4,WMV,iPod, 3GP a SWF. Konvertor FLV do DivX jsem nenašel a mám takový tušení, že ani není
K dispozici je nová verze 2.6. Nevím zda se ti stáhne Free,nebo shareware. Stahovaný soubor má 17 MB.
Konveretuje FLV do AVI,MPEG-4,WMV,iPod, 3GP a SWF. Konvertor FLV do DivX jsem nenašel a mám takový tušení, že ani není
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1116
-
od extrem