Cau, dostalo se mi do rukou PC Fujitsu Siemens na kterem jsem udelal reinstal OS Win XP. Instalace OS probehla bez problemu avsak pri instalaci ovladacu doslo k (mne dosud nevidanym) potizim s VGA. Po instalaci OS jsem vlozil CD s drivery od sestavy a pustil instal. Po skonceni se PC restartne, ale po znovu nabehnuti stale chybi ovladace VGA. Tak jsem se je snazil manualne doinstalovat, avsak pokazdes se PC bud A) sekne se pri instalaci driveru, B) dokonci se instalace driveru, ale po restartu jiz nenabehne obraz. Jakmile ma nabehnout system (plocha) tak napise monitor odpojen. Driveru jsem zkousel vice, vzdy stejny vysledek.
Mel by nekdo napad co to muze byt ? Zatim jsem nezkousel jinou VGA, ale je to opravdu divne. Jedna se o VGA - Leadtek Nvidia GF 6200 SE 64mb. Pc bylo prodano jako komplet cili s deskou fungovala drive normalne.
Problem s ovladaci ?
-
- Pohlaví:
Re: Problem s ovladaci ?
Jak to vypadá ve Správci zařízení? Kde jsou žluté ?? či !! ?
Pouze u graficke karty, cili zobrazovaci zarizeni.
-
- Pohlaví:
Ano, tyto ovladace jsem zkousel.
-
- Pohlaví:
No a? Nainstalovat by jít měly, pokud si vybral správný systém. Anebo nainstaluj SD a on ti při troše štěstí ovladače najde.
Jak jsem psal v uvodu, zkousel jsem asi 3 typy ovladacu (tyto nejnovejsi Nvidia, pak primo pro model 6200 SE, a jeste jednu nejakou sadu) . Vsechny delaji stejnou paseku :/ Problem je, ze nevim jak zjistit cim to je, proste pri nabihanu win se odpoji grafika a hotovo. Nemuzu nic nez restart do nouzovyho, tam oddelat ovladace a jet bez nich :/
K PC je CD s ovladaci, kde by mely byt vsechny drivery. Z tohoto CD jsem pustil pres wizard install all drivers...tak pocitam, ze i chipstet tam je. Da se to nejak overit ?
-
- Pohlaví:
Nevím, myslím ale že ne. Pochybuju že je to vidět ve Správci. Tak tam dej to CD a zkus Chipset vyhledat. Jinak mne nenapadá důvod proč by grafika nešla nainstalovat, a zkusil si ten odkaz co jsem dal?
Ve spravci to nebude. Neni problem v tom, ze nejde nainstalovat ovladac. On se nainstalovat da, ale po restartu vzdy pri nabihani systemu naskoci na monitoru NO SIGNAL a hotovo. Odinstaluji ovladace v nouzovem rezimu a PC zas nabehne normalne. Jak rikam, toto vidim POPRVE !! Nevim si rady.
-
- Pohlaví:
No jo, mnoho problémů vidíme často prvně. Nerozumím tomu, jak odinstaluješ ovladače v NR když NO signál? Anebo v nouzáku signál je? Potom koukni do nastavení na rozlišení, frekvenci apod. Nastav 1024x768 a frekvenci 60Hz.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3647
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36