Zdravim mam takovy dotaz....uz se mi nekolikrat stalo, ze jsem stahnul soubor z internetu a nemohu je smazat...pri pokusu o smazani dostavam hlasku "soubor je otevren v Pruzkumnik Windows a nelze smazat", "zavrete soubor a opakujte akci" Problem je ten ze je v zadnem Pruzkumnik Windows otevreny nemam a nevim jak se techto souboru zbavit. Vse stahnuji na plochu pomoci IE (Mozillu nemam rad, ale to na to snad nema vliv)
Predem diky za pomoc.
Nemohu smazat stahnute soubory z PC
Nemohu smazat stahnute soubory z PC
Windows 7 64bit (Service Pack 1), Intel® Core™ i7 CPU 870 @ 2.93GHz, NVIDIA GeForce GTX 560 Ti, 2x 4gb RAM, 2x 1tb HDD, Zdroj 750W
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nemohu smazat stahnute soubory z PC
Používej CCleaner a věci stahuj do zvlášť vytvořené složky (je to opravdu praktické, na plochu si dej jen zástupce)
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Pavel Salák
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo použij prográmek Unlocker, ten smaže všechno(skoro)
Zdravim CCleaner pouzivam ale na tento problem mi nepomohl...slozku na stahnovani jsem jiz vytvoril ale nejsem si jisty jestli by tento problem vyresila.
Kazdopadne diky za rady
Program Unlocker se mi nepovedlo rozchodit na W7 64bit....byl by mozny odkaz na stahnuti/navod na pouzit ?
Muj problem bohuzel stale trva proto prosim o nejake dalsi rady.
Kazdopadne diky za rady
Program Unlocker se mi nepovedlo rozchodit na W7 64bit....byl by mozny odkaz na stahnuti/navod na pouzit ?
Muj problem bohuzel stale trva proto prosim o nejake dalsi rady.
Windows 7 64bit (Service Pack 1), Intel® Core™ i7 CPU 870 @ 2.93GHz, NVIDIA GeForce GTX 560 Ti, 2x 4gb RAM, 2x 1tb HDD, Zdroj 750W
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Ze slunecnise sem unlocker stahoval ale po instalaci snim neslo nic delat....na liste vypadal ze bezi ale prave tlacitko na soubor zadnou nabidku neukazal...poradte prosim jak stim unlockerem zachazet....
Cesta k souborum je C:\Users\Ondra\Desktop\nazev souboru...
Cesta k souborum je C:\Users\Ondra\Desktop\nazev souboru...
Nejde smazat ani po restartu PC?
- Pavel Salák
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Práce s Unlockerem je jednoduchá. Po kliknutí na soubor pravým tlačítkem, by měla v menu být položka Unlocker. Najedeš na něj kurzorem a klikneš levým tlačítkem. Poté se objeví okno, kde si vybereš co chceš udělat - smazat, ukončit... a dáš OK.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
C:\Users\Ondra\Desktop\nazev souboru.
musíš vypsat postupně všechny soubory s pravým názvem a cestou.
musíš vypsat postupně všechny soubory s pravým názvem a cestou.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Nejde smazat ani po restartu ani po systemove kontrole souboru...
Unlocker sem jak sem jiz napsal nainstaloval ale po instalaci se mi po kliknuti na soubor nabidka unlockeru vubec neukazala...nevim proc ,2x preinstalovano bez vysledku.
Zde sou presne cesty k souborum i s nazvy souboru:
C:\Users\Ondra\Desktop\Game.of.Thrones.S02E03.720p.HDTV.x264-IMMERSE
C:\Users\Ondra\Desktop\Game.of.Thrones.S02E04.REPACK.720p.HDTV.x264-AVS
C:\Users\Ondra\Desktop\Game.of.Thrones.S02E05.720p.HDTV.x264-IMMERSE
Unlocker sem jak sem jiz napsal nainstaloval ale po instalaci se mi po kliknuti na soubor nabidka unlockeru vubec neukazala...nevim proc ,2x preinstalovano bez vysledku.
Zde sou presne cesty k souborum i s nazvy souboru:
Ještě bych to zkusil v nouzovém režimu a jako administrátor.
Jdou ty soubory otevřít? Stalo se mi kdysi něco podobného, soubor nešel žádným způsobem smazat, protože už neexistoval, ale záznam o něm byl stále v tabulce souborů. Mám pocit že to vyřešila kontrola disku a oprava chyb.
Jako krajní řešení bych použil LiveCD s Linuxem, ten přístupová práva řeší úplně odlišným způsobem, takže se s nějakým mazáním nepáře. A pokud by je blokoval nějaký program/virus, tak by také neměl šanci, protože by se nemohl ani spustit.
Jdou ty soubory otevřít? Stalo se mi kdysi něco podobného, soubor nešel žádným způsobem smazat, protože už neexistoval, ale záznam o něm byl stále v tabulce souborů. Mám pocit že to vyřešila kontrola disku a oprava chyb.
Jako krajní řešení bych použil LiveCD s Linuxem, ten přístupová práva řeší úplně odlišným způsobem, takže se s nějakým mazáním nepáře. A pokud by je blokoval nějaký program/virus, tak by také neměl šanci, protože by se nemohl ani spustit.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si program OTM (by OldTimer)
a ulož si ho na disk C a spusť ho.
- Do levého sloupce (Paste Instructions for Items to be Moved) zkopíruj tyto cesty:
Poznámka: Nepoužij k označení funkci VYBRAT VŠE
- Po zkopírování klikni na tlačítko MoveIt! a vlož sem následně celý obsah z pravého sloupce, jinak uložený ve složce C:\_OTMoveIt\MovedFiles\, který bude informovat o výsledcích
- Je možné, že pokud nebudou moci být soubory odstraněny, budeš dotázán na restart počítače, v tom případě restart potvrď.
a ulož si ho na disk C a spusť ho.
- Do levého sloupce (Paste Instructions for Items to be Moved) zkopíruj tyto cesty:
Poznámka: Nepoužij k označení funkci VYBRAT VŠE
Kód: Vybrat vše
:Processes
explorer.exe
:Services
:Reg
:Files
:Commands
[purity]
[emptytemp]
[start explorer]
[Reboot]
- Po zkopírování klikni na tlačítko MoveIt! a vlož sem následně celý obsah z pravého sloupce, jinak uložený ve složce C:\_OTMoveIt\MovedFiles\, který bude informovat o výsledcích
- Je možné, že pokud nebudou moci být soubory odstraněny, budeš dotázán na restart počítače, v tom případě restart potvrď.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 4969
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 20:54
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9349
-
od pajauh
24 zář 2024 18:07
-
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3279
-
od petr22
14 led 2025 12:27
-
-
- 3
- 3847
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4449
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-