Problem s ovladaci ?
Re: Problem s ovladaci ?
Presne, v nouzovem rezimu signal je normalni (je to logicke kdyz nouzovy rezim odpoji ovladace) . A kdyz se v NR podivam do spravce vidim je nainstalovane. Tak je odinstaluji a PC pak zase nabehne. Rozliseni mam 1024 a frekvenci asi na 60. Muzu vyzkouset, ale v tom by problem byt nemel.
-
- Pohlaví:
Muzu vyzkouset, ale v tom by problem byt nemel.
jj, a když se vyloučí vše v čem by problém být neměl, zůstane to, kde problém je

Ještě bych zkusil tu GK vyndat a znovu usadit - i když to nemá logické opodstatnění.
Nicmene otazka, jak nainstaluji chipset kdyz jsou to defakto 3 soubory bez exec souboru. Je to sisagp (typ katalog zapezpeceni), sisagp (info) a sisagp (systemovy). Nebo je staci zkopirovat do win adresare ? Tam totiz zadny takovy file neni. Pokud tam ma byt, pak kde ? Pravdepodobne v SYSTEM32 adresari..?
-
- Pohlaví:
Nevím, koukni jakou máš základní desku a zkusíme to najít jinde.
Haha, no to je taky kapitola sama o sobe. Je tam gigabyte 8s649mf . Vcera jsem prosel snad celej google a nenasel jsem nikde sadu driveru pro tuto <> desku. Mam chut to hodit z okna, pri nejhorsim to dam typkovy bez driveru na grafiku 

-
- Pohlaví:
A nedával jsem ti odkaz an Slim Drivers? 
Edit: No dát mu to bez grafiky, byl bys IMHO za vola

Edit: No dát mu to bez grafiky, byl bys IMHO za vola

Nemam na tom kompu pripojenej net... Nasral jsem se a zkousim VGA z myho PC.
Ahoj,možná je má rada zbytečná,ale přeci jen to zkusím,.
Někdy totiž je problém s ovladači,když se hledají na jiných místech,jako je tomu u grafiky.
Většina lidí to hledá přes grafiku.
Co takhle to hledat přímo u výrobce PC Fujitsu Siemens?
Měl jsem totiž obdobný problém a až když jsem šel na stránky výrobce,tak tam měli ty správné ovladače.
Zkus tuto stránku http://support.ts.fujitsu.com/index.asp?lnid=0&lng=com
Někdy totiž je problém s ovladači,když se hledají na jiných místech,jako je tomu u grafiky.
Většina lidí to hledá přes grafiku.
Co takhle to hledat přímo u výrobce PC Fujitsu Siemens?
Měl jsem totiž obdobný problém a až když jsem šel na stránky výrobce,tak tam měli ty správné ovladače.
Zkus tuto stránku http://support.ts.fujitsu.com/index.asp?lnid=0&lng=com
-
- Pohlaví:
Tvá rada je relevantní, nicméně tam jsem tu desku nenašel.
P.S. Mám rád lidi co mají rádi čtyřnohé kočky, pokud si z nich nedělají jenom legraci.:-)

P.S. Mám rád lidi co mají rádi čtyřnohé kočky, pokud si z nich nedělají jenom legraci.:-)
Panove, jsem rad, ze se tim zabyvate a zkousite neco nalezt. Na FS strankach jsem samozrejme hledal. Toto PC je stare jak metuzalem, ale nemeni to nic na tom, ze nechapu jak je mozne, ze na tu desku nemuzu NIKDE najit spravne ovladace. Jinak stahl jsem ovladace primo od Leadteku na tento typ grafiky a vysledek stejny. Ted jsem zkousel i svou ATI VGA a PC po par minutach zamrzlo. Delal jsem mnoho instalaci na ruznych strojich, ale TOTO...TOTO je i na ma moc !
Nee,žádná legrace.Chovám doma kočku,ale ten nick mám spíše z jiného důvodu,dostal jsem takovou přesdívku a tak to mám na stálo.
To je ale na nic,když ani výrobce nemá ovladače.
No nevím,kde koukáte,ale mně tu naběhlo spousty odkazů na tuto desku.
http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Fuji ... 53114&l=en
To je ale na nic,když ani výrobce nemá ovladače.
No nevím,kde koukáte,ale mně tu naběhlo spousty odkazů na tuto desku.
http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Fuji ... 53114&l=en
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3639
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek