Zdravím..potřebuji radu. Předem říkám, že jsem zkoušel hledání, ale když tam napíšu něco o změně ip, anonymizeru nebo tak - vyjede miliarda odkazů, ale vše mimo téma..případně něco jiného.
Potřebuju nějaký program, který mi změní ip tak, abych mohl přispívat do různých diskuzí apod..prostě, abych měl jinou ip, než mám..potřebuji free program, nikoli k zakoupení..
Děkuji.
Ip anonymizer zdarma Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ip anonymizer zdarma
To smrdí buď spamem nebo obcházením prravidel dané ddiskuze. Proč jinak bys potřebovak vystupovat za někoho jiného?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Dejme tomu, že jsem v paneláku, kde je jedna síť - 1 ip a někdo se nechal zabanovat za hloupost, se kterou nemám nic společného a tím pádem se tak nedostanu tam, kam potřebuji?
Snad mi rozumíš :)
Snad mi rozumíš :)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To ti máme věřit? Říká ti něco Tor?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Mně je úplně jedno, jestli mi někdo bude věřit, když vím, jak to je..
Ne neříká..v tomhle "oboru" nemám žádnou zkušenost..kontaktoval jsem i admina stránek a prý ho to nezajímá(což se dalo) čekat..takže jinou možnost asi ani nemám
Ne neříká..v tomhle "oboru" nemám žádnou zkušenost..kontaktoval jsem i admina stránek a prý ho to nezajímá(což se dalo) čekat..takže jinou možnost asi ani nemám

-
- Pohlaví:
Jedno by ti to být nemělo, protože když ti někdo nebude věřit, nejspíš neporadí. A to že se někdo z domu nechal zabanovat zrovna tam, kam ty se potřebuješ dostat je úsměvné.
http://www.security-portal.cz/clanky/to ... outer-systém-pro-vysoce-anonymní-šifrovaný-přístup-k-internetu
http://www.security-portal.cz/clanky/to ... outer-systém-pro-vysoce-anonymní-šifrovaný-přístup-k-internetu
Na zabanovanou stránku by se dalo vejít tudy
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Umíš číst? Tor
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
A umíš číst ty? Odpověděl jsem ti, že mi to nic neříká, že se v tom nevyznám..koukal jsem na to, nemusíš být hned tak prudkej..
Ostatním děkuji..
A nevím co je divného na tom, že má někdo se stejnou ip ban na stránku, kam chodí několik desítek tisíc lidí denně
jaojao: To jsem zkoušel, bohužel tam není java(nebo něco podobného)..diskuze se nenačte.
Blue Spirit: Vámi požadovaná stránka nebyla nalezena! Zkuste, prosím, najít obsah dotazem na tor onion router syst.
Ostatním děkuji..
A nevím co je divného na tom, že má někdo se stejnou ip ban na stránku, kam chodí několik desítek tisíc lidí denně

jaojao: To jsem zkoušel, bohužel tam není java(nebo něco podobného)..diskuze se nenačte.
Blue Spirit: Vámi požadovaná stránka nebyla nalezena! Zkuste, prosím, najít obsah dotazem na tor onion router syst.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
To že Ti nic neříká Tor, znamená že neznáš ani Google? :))
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem to nemyslel zle, akorát jsi to určitě nezkusil, protože je to jednodušší než se zdá a umí to vše co potřebuješ...
Re: Ip anonymizer zdarma Vyřešeno
Ale ne.. Já to myslel tak, že jsem to zkusil vyhledávat. Mám to i v pc. Jen jsem čekal, jestli se ozve více lidí, kteří doporučí něco jiného.
Asi to tu zamykám, děkuji za odpovědi.
Asi to tu zamykám, děkuji za odpovědi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3433
-
od Darkscor