Krádež PC - lze ho vystopovat přes MAC adresu?
-
- Pohlaví:
Re: Krádež PC - lze ho vystopovat přes MAC adresu?
To petr22, ale neděs lidi. Podle tohoto tvého názoru by se asi nevyšetřovalo a nevyšetřilo nic. Jasně že je to těžký, ovšem policie na to páky má, jenom se jí bohužel moc nechce a proto se člověk nesmí nechat odbýt.
jj protokol se mnou sepsali, je tam v nem i moje podezdreni na spolubydliciho s jeho adresou. Do mesice mi daji vedet, uz ale ted vim co v tom dopise bude: pachatel neznami. Jak pise Blue Spirit, je to spis o tom, ze policii se moc nechce nez ze by to nezjistila. Nevzali si ani otisky prstu, pokoj byl vzhuru nohama, takze by tam urcite nejaky byli. V tom pokoji driv nikdy nebyl, aby mohl rict ze je tam nechal driv. Takhle klidne muze rict ze jsem si to udelal sam a nemam se jak branit mi prijde.
-
- Pohlaví:
Takhle klidne muze rict ze jsem si to udelal sam a nemam se jak branit mi prijde
Podívej, pokud sis to sám opravdu neukrad, tak se nemáš o co bát a musíš bojovat. Takovejm šmejdům to vycházet nesmí!
Vyčkej na vyjádření policie, pokud bude nulový anebo neutrální pak já se ti pokusím pomoci- přes ICQ.
Záleží jaký ten policajt je, u nás se třeba ztratilo kolo za 500 Kč a tomu klukovi ho našli a pachatel šel do báně, protože to bylo již opakovaný.
Musíš je pořád otravovat, tohle je krádež ! Ať se Tvůj PC najde
Musíš je pořád otravovat, tohle je krádež ! Ať se Tvůj PC najde

MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
Blue Spirit píše:Takhle klidne muze rict ze jsem si to udelal sam a nemam se jak branit mi prijde
Podívej, pokud sis to sám opravdu neukrad, tak se nemáš o co bát a musíš bojovat. Takovejm šmejdům to vycházet nesmí!
Vyčkej na vyjádření policie, pokud bude nulový anebo neutrální pak já se ti pokusím pomoci- přes ICQ.
ok, diky, budu vdecny za kazdou radu a pomoc. Rikal jsem jeste nasi pronajimatelce, kterej dluzi 5000 za najem at ho taky nahlasi, aby se mu to scitalo, ale ona ze to nema cenu.
Mam jeste jeden takovej dotaz. Ted jsem zjistil ze ten ukradenej PC je zapnutej a nezformatovanej. Zjistil jsem to pomoci programu HAMACHI pomoci ktereho jsem se spojoval s PC doma. Asi neexistuje nejaka moznost jak zjistit odkud se pripojuje co? Ted uz treba vim ze existujou programy pro vysledovani ukradnuteho PC kdyz se pripoji k netu a nezformatuje disk. Ale ted uz je pozde.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
S tím už by něco možná dělat šlo. Klikni pravým na toho peera v hamachi -> Details. Vyskočí nové okýnko. Tam je u connection další details na rozkliknutí. Tak to rozklikni a dej sem screen
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
tady je ten screen
- TheSpeedding
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
http://www.iplocation.net/ -> tam zadej tu IP, úplně přesně to není, moji lokaci to ukázalo cca 20km ode mně
Naposledy upravil(a) TheSpeedding dne 02 kvě 2012 16:16, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7 2600 + Corsair Hydro H60, MSI GTX 970 4 GB, Corsair 16GB DDR3 1600 MHz, SSD Intel 520 120 GB, HDD WD Green 1 TB, Seasonic X-760
Intel Core i5 2400 + SilentiumPC Spartan, Gainward GTX 570 1.28 GB, Kingston 8GB DDR3 1866 MHz, SSD Intel 535 240 GB, Seasonic SS-400ET
Intel Core i5 2400 + SilentiumPC Spartan, Gainward GTX 570 1.28 GB, Kingston 8GB DDR3 1866 MHz, SSD Intel 535 240 GB, Seasonic SS-400ET
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ta tě odkáže do UK na server LogMeIn (Hamachi)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
k tomu aby to neco naslo je potreba verejna IP ne?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak smula, jedes pres relay
Odesláno z mého HD2 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HD2 pomocí Tapatalk 2
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 8646
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4143
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9213
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3444
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10360