virus CIH (ten, co ničí bios) Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: virus CIH (ten, co ničí bios)

Příspěvekod Martin63 » 04 kvě 2012 23:15

Systém jede na pohodu, jednom aby mu to vydrželo :D
Naposledy upravil(a) Martin63 dne 04 kvě 2012 23:29, celkem upraveno 1 x.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 04 kvě 2012 23:26

Pokud se nepletu tak CIH napadá jen systém Win95 a 98.

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 04 kvě 2012 23:30

Určitě?

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 04 kvě 2012 23:34

Původní ano, ale klidně to může bejt generická verze. :wink.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 04 kvě 2012 23:34

viz: http://en.wikipedia.org/wiki/CIH_%28computer_virus%29
CIH spreads under the Portable Executable file format under Windows 95, 98, and ME

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 04 kvě 2012 23:49

Však se s tím veřejně chlub. Nezapomeň ale, že internet není až tak anonymní, jak vypadá. Známe tvé IP, známe lokalitu, kde bydlíš (reso. se připojuješ). Když to není problém pro nás, myslíš že to je problém pro policii?

A rovněž se těším, až budeš jednou makat pro lidi, jako jsi ty a nedostaneš výplatu. Víš kolik tím zaměstnavatel ušetří? Tvé myšlenkové pochody jsou naprosto zkažené a opravdu ti přeju, ať ti jednou ty benga i s celou osou zaklepou na dveře. Pak uvidíme, kdo se bude smát naposled.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 04 kvě 2012 23:56

Moje IP je ti úplně k ničemu... Je veřejná (alespoň si myslím) a navíc se připojuji na wi-fi, kterou chytam bůh ví odkaď...

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 04 kvě 2012 23:58

Žbeky píše:Však se s tím veřejně chlub. Nezapomeň ale, že internet není až tak anonymní, jak vypadá. Známe tvé IP, známe lokalitu, kde bydlíš (reso. se připojuješ). Když to není problém pro nás, myslíš že to je problém pro policii?

A rovněž se těším, až budeš jednou makat pro lidi, jako jsi ty a nedostaneš výplatu. Víš kolik tím zaměstnavatel ušetří? Tvé myšlenkové pochody jsou naprosto zkažené a opravdu ti přeju, ať ti jednou ty benga i s celou osou zaklepou na dveře. Pak uvidíme, kdo se bude smát naposled.

I když... na druhou stranu to je taky pravda. Tady alespoň vidíš že nikdo nic neudělá pořádně! :roll: Páč kdyby ano. Tak takoví hackeři jako jsem já a třeba ty :D by si nelajzli. Kdyby bylo všechno pořádně zabezpečený...

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: virus CIH (ten, co ničí bios)  Vyřešeno

Příspěvekod Žbeky » 05 kvě 2012 00:21

To, že je IP veřejná jen víc ostatní nasměrje na tvou osobu. Navíc se podle záznamů nepřipojuješ jen na jednu wi-fi :wink:

Já se rozhodně neoznačuju za hackera. A ty jím už nejsi vůbec. Všechny cracky a oblbovávaky stáhneš z netu, nevyrobíš. A máš nulové ponětí o tom, jak to vlastně funguje. Nebo se ukaž a předveď ty ten vzor dokonalého zabezpečení, který nikdo neprolomí...

Tvůj původní dotaz jaksi vyšuměl, snažíš se tu akorát ukazovat, jaký jsi king, když nekupuješ programy. A to tu opravdu tolerovat nebudem. Takže to tu zamykám a ty si dávej velkého majzla - máš 2 žluté. Ta třetí je jen klik daleko
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”