Ahoj, mám menší problém se sluchátky.
Jak už z názvu vyplývá, jedná se o šum ve sluchátkách. Například v klidu si brouzdám po netu nebo hraju hry a pak z ničeho nic mi začnou sluchátka šumět (nezaregistroval jsem že to dělá jen při jedné činnosti). Když sluchátka vypojím a mám repráky, tak ty taky šumí. Nevíte někdo co s tím je nebo jak to popřípadně opravit?
Děkuji za rady
Šum ve sluchátkách i repro - co ho způsobuje?
Šum ve sluchátkách i repro - co ho způsobuje?
Naposledy upravil(a) Ltb dne 05 kvě 2012 15:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Uprava nadpisu
Důvod: Uprava nadpisu
Re: Šum ve sluchátkách i repro - co ho způsobuje?
Myslím že toho se jinak nezbavíš, hudba (i nahlas) o přehluší, hluché pasáže jsou zlo ale toho se pravděpodobně nezbavíš. Maximálně tak koupit kvalitnější sluchátka/reproduktory. :)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
armink píše:Myslím že toho se jinak nezbavíš, hudba (i nahlas) o přehluší, hluché pasáže jsou zlo ale toho se pravděpodobně nezbavíš. Maximálně tak koupit kvalitnější sluchátka/reproduktory. :)
To opravdu myslíš vážně? A i tvoje předchozí rada se stažením hlasitosti na 50 % měla grády! Přečetl sis vůbec, v čem je problém a jak se projevuje?
marbon: zvuková karta je integrovaná, ve slotu, nebo externí?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Skus přeinstalovat ovladače zvukového zařízení ...
Možná máš jen špatný Jack nebo jak se to píše
Mě to taky dělá, když pohýbu s konektorem tak to nachvíli jde v pohodě :)

mmmartin: Nejsem si jist ale mám Notebook.
Grow: Nefunguje
Díky za pomoc!
Grow: Nefunguje
Díky za pomoc!
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Takže integrovanou. Můžeš zkusit přeinstalovat ovladače ZK, jak radil matesfox, tím nic nezkazíš. Pokud to nepomůže, bude to chtít opravu v servisu, problém bude zřejmě ve sluchátkovém zesilovači, který napájí signálem konektor pro připojení sluchátek.
Ještě dotaz: šum se objeví v obou sluchátkách současně? Šum zase sám přestane, nebo to šumí až do vypnutí notebooku?
Ještě dotaz: šum se objeví v obou sluchátkách současně? Šum zase sám přestane, nebo to šumí až do vypnutí notebooku?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Jak to vypadá tak jsou to asi špatný sluchátka.Teď mi hraje jenom i levé strana.Zkusím zjistit jestli se dá reklamovat nebo něco.
Pak napíšu
Pak napíšu
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je šum ve sluchátkách i v reproduktorech, které zapojíš místo sluchátek, viděl bych chybu spíš v ntb.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5782
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32
-
- 0
- 4771
-
od TheSalon112
06 bře 2025 11:06
-
-
27” Odyssey G5 Gaming Monitor nejde repro Příloha(y)
od pepan321 » 10 říj 2024 10:05 » v Problémy s hardwarem - 3
- 2250
-
od pepan321
10 říj 2024 10:44
-