zdravím, prosím o radu.
Mám nainstalovaný starší ZA 9.2.106 a vyzývá mě k instalaci nové verze. Zkusil jsem ji nainstalovat. První problém je v jazykové bariéře a druhý kolize s Avastem. Oba tyto programy používám několik let a jsem spokojen, nastalou situaci ale neumím řešit.
Další věc je že se mi současně nainstaloval i McAfee a mě dost vadí když se děje v compu něco čemu nerozumím. Anglicky už se nenaučím a lokalizovaný ZA není.
Poraďte prosím jak říct ZA že nechci jeho antivir a jak se zachovat vůči McAfee ?
ZoneAlarm a Avast Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ZoneAlarm a Avast
McAfee to myslíš Security Scan? Odinstaluj.
ZA by se měl dobře snášet s Avastem ( verze free).
ZA by se měl dobře snášet s Avastem ( verze free).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
díky za reakci.
McAfee jsem odinstaloval, natáh se asi s upgrade adobe readeru. Když nainstaluji nový ZA tak mi zakáže avasta (free). Když avast spustím znovu, ZA hlásí konflikt antivirů. Zatím jsem odinstaloval nový ZA a nainstalil starý, ale pořád mě vyzývá k upgrade.
Je nějaká možnost zakázat antivir integrovaný do nového ZA ?
McAfee jsem odinstaloval, natáh se asi s upgrade adobe readeru. Když nainstaluji nový ZA tak mi zakáže avasta (free). Když avast spustím znovu, ZA hlásí konflikt antivirů. Zatím jsem odinstaloval nový ZA a nainstalil starý, ale pořád mě vyzývá k upgrade.
Je nějaká možnost zakázat antivir integrovaný do nového ZA ?
Ahoj, stejnou kombinaci mám také.
Jakou verzi ZA máš?
Jakou verzi ZA máš?
stará verze je 9.2.106 a nová, současně distribuovaná je 102.047.000

Musíš si ale stahnout tuto verzi http://www.zonealarm.com/security/en-us ... -steps.htm, sice to vypadá že je tam i antivir, ale není.
Mám ji ted nainstalovanou, takže spolu můžeme projít nastavení.
díky, tak jsem nainstalil doporučenou verzi a máš pravdu, antivir tam není, avast běží.
Jestli myslíš že to s tím nastavením půjde, jsem pro, ale bude to asi zdlouhavé.
Jestli myslíš že to s tím nastavením půjde, jsem pro, ale bude to asi zdlouhavé.
No, pokud jsem si všimla, tak nový ZA převzal staré nastavení, takže mi spíš řekni jestli chceš něco změnit- A chceš nastavit, aby se sám neaktualizoval?
díky za nabídku, rád ji využiju.
Potřeboval bych vysvětlit funkce voleb : super, trusted, restrcted, ask, kill, no enforcement.
dál nemůžu najít volbu časového uzavření internetu který byl ve stré verzi.
jaká je funkce : enable microsoft catalog utilization.
jaký je dopad voleb zone: public, trusted
a dál mi není jasná celá záložka :setings/advanced (general.. atd, pouze zákaz firewalu win jsem pochopil)
to je zatím vše.
Potřeboval bych vysvětlit funkce voleb : super, trusted, restrcted, ask, kill, no enforcement.
dál nemůžu najít volbu časového uzavření internetu který byl ve stré verzi.
jaká je funkce : enable microsoft catalog utilization.
jaký je dopad voleb zone: public, trusted
a dál mi není jasná celá záložka :setings/advanced (general.. atd, pouze zákaz firewalu win jsem pochopil)
to je zatím vše.
Tys to na mě vybalil teda
.
Jsem laik jako Ty, ale pokusím se zjistit co máš na mysli. Ale až večer nbo zítra, časově ted moc nestíhám.

Jsem laik jako Ty, ale pokusím se zjistit co máš na mysli. Ale až večer nbo zítra, časově ted moc nestíhám.
tak to se omlouvám, zdálo se mi že jseš "kovaná".
zapomeň na to, nezdržuj se se mnou. Třeba se někdo ozve, kdo to má v malíku.
..ale dík..
zapomeň na to, nezdržuj se se mnou. Třeba se někdo ozve, kdo to má v malíku.
..ale dík..
ZoneAlarm nikdo nepoužívá ?
Nemáte návod na ZA v češtině ?
děkuji
Nemáte návod na ZA v češtině ?
děkuji
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”