Zdravím všechny,
Mám takový problém.
DVD mechanika mi přestala načítat některé disky. Tedy konkrétně ty na kterých je nějaký soft. Disky s videi či jinými mediálními soubory jsou v pohodě, včetně těch DVD filmů. Nevím jak dál.
DVD mechnika nenačítá disky se softvarem?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: DVD mechnika nenačítá disky se softvarem?
Vítej na pc-help.cz
Jak je mechanika stará?
Jak je mechanika stará?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Mechanika je stará cca 1 rok. jedná se o štěrbynovou mechaniku v PC Asus Eee Box PC EB 1501.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Kvě 2012 14:51) ---
Vždy po vložení disku s nějakým softem, to chvíli načítá a pak ho vysune ven. U mediálních DVD či CD, se normálně roztočí a načte během pár okamžiků.
Díky
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Kvě 2012 14:51) ---
Vždy po vložení disku s nějakým softem, to chvíli načítá a pak ho vysune ven. U mediálních DVD či CD, se normálně roztočí a načte během pár okamžiků.
Díky
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tím softem myslíš co?Originál placky nebo pálené?
Tím myslím originální placky, ty vypalováné jsem ještě nezkoušel.
Tak jsem zkusil i ty vypalované a je to na stejno. Mám zálohovanej Office a zoner photo studio a taky jsem dostal košem.
Tak jsem zkusil i ty vypalované a je to na stejno. Mám zálohovanej Office a zoner photo studio a taky jsem dostal košem.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
No, co se tak dá říct o tom, že Ti mechanika nečte CD/DVD, obávám se, že si budeš muset koupit mechaniku novou, protože nemyslím si, že na to existují nějaké rady. Navíc pokud ji máš 1 rok, tak je velmi pravděpodobné, že mechanika odešla. To je normální, mechaniky se mění jak ponožky
PS: laser, je asi zaprašen.

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
ona načte, cd i dvd. Problém je jinde, včera jsem zkoušel soft vložit do složky a vypálit na disk. Pak jsem ho dal do téhle mechaniky a najednou se rozběhl. Když jsem ten soft (myslím "exe" soubor) měl vložený přímo na disku a nebyl schovaný v žádné složce tak ten disk ta mechanika nenačetla a vysunula jej ven. Tedy mám podezření, že disky na kterých se nachází "exe" soubor prostě ta mechanika nechce. Jedná se tedy o veškerý origoš soft. Nenapadá někoho něco? Stále načítá veškerá ostatní cd i dvd všechny multimédia wma,doc,avi, mpg,jpg a všechny ostatní soubory krom jediného soubory exe. Jo a ještě jedna věc. Jakmile vložím do mechaniky dvd s win 7 tak ho bezpečně načte. Již jsem zkoušel reinstal. Nepomohlo! Koukal jsem i do BIOSU jestli tam není někde něco vypnutého, ale to byl takovej zoufalej pokus. Nefungujou disky s orig.ovladačema na tiskárny, externí wlan hdd a podobný.
-
- Pohlaví:
Nikde jsem se nedočetl co máš za systém? Zkus to nastavit takto a restartuj nb.
Edit: A vyber tam Smíšený obsah!
Edit: A vyber tam Smíšený obsah!
Dík. Mám Winn7 prof.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 3427
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek