Ahoj, mám velký a podstatný problém a to ten, že když zapínám počítač, tak se rozjedou všechna chlazení a další, ale počítač se po pár sekándách vypne. Co jsem četl na dalších forech tak tomu má bránit zdroj, ale ten mám dostatečně silný.
zdroj = 900 W
Dříve mi to také dělalo po rekonstrukci, ale zbavil jsem se problém tak, že dal pod počítač starou, stejně již nefunční FLASHku.
Jenže když jsem dávam FLASHku znovu pod počítač i tentokrát, tak dělá viz. provní odstavec.
Ještě bych dodal, že když jsem občas FLASHku ukopl tak se počítač sekl a bylo ho nuceno restartovat.
doufám, že mi pomůžete :(
//těch problémů vidím víc. Tak například Pravidla fóra, která jsi se zavázal dodržovat, zejména pak ta část, která se týká názvu tématu: varianta "problém" je snad ta nejhloupější ze všech hloupých
//přejmenováno
//mmmartin
Po několika sekundách po zapnutí se PC zase vypne*
-
- Pohlaví:
Re: Po několika sekundách po zapnutí se PC zase vypne*
Téhle větě vůbec nerozumím -
Co myslíš slovem rekonstrukce a co znamená dal pod počítač starou, stejně již nefunční FLASHku
Ty si v počítači něco měnil a musel si ho následně podložit aby fungoval?
Popiš to celé srozumitelně a napiš jakou máš sestavu a jaký zdroj, jeho název. To že má 900W nemusí mnoho znamenat pokud je to shit anebo je poškozený. Jak je ta sestava včetně zdroje stará?
Dříve mi to také dělalo po rekonstrukci, ale zbavil jsem se problém tak, že dal pod počítač starou, stejně již nefunční FLASHku.
Co myslíš slovem rekonstrukce a co znamená dal pod počítač starou, stejně již nefunční FLASHku
Ty si v počítači něco měnil a musel si ho následně podložit aby fungoval?
Popiš to celé srozumitelně a napiš jakou máš sestavu a jaký zdroj, jeho název. To že má 900W nemusí mnoho znamenat pokud je to shit anebo je poškozený. Jak je ta sestava včetně zdroje stará?
omlouvám se za obtěžování, opravu PC jsem již domluvil se servisem
-
- Pohlaví:
Tady nikoho neobtěžuješ, jenom je třeba ten problém vždy pořádně popsat. 

Tak pokud píšeš sem, tak proč domlouváš opravu se servisem? Buď jedno, a nebo druhý ne?
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1849
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek