Koupím starý notebook
Re: Koupím starý notebook
Mě se válí doma nějaký notebook ruské výroby, značka: Partner, možná že bych někde vyštrachal i fotky
to by mohl být dobrý kousek do tvé sbírky 
- Tomina
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Marfy: nemá fotku toho notebooku? Jak přesně vypadá, stav, apod. Měl bych zájem...je plně funkční?
Já mám doma starý notebook TOSHIBA Satelite 430CDt Pro
Splňuje přesně tvé požadavky, ale nejsem si jistý jestli je na prodej 
Never stop dreaming.
- mircony97
- Level 3

- Pohlaví:

- Stav:
Téma je sice staré, ale poslední dobou zase aktuální. Část mé sbírky ''vymřela'', a proto se znovu ptám, zda-li se někomu doma neválí notebook, který už pro něj nemá cenu a ani užitek.
OT: Nenejde se ještě pár bláznů? Mohli by sme založit nějakej topic, do kterýho by sme dávali fotky a popis svejch starejch strojú
OT: Nenejde se ještě pár bláznů? Mohli by sme založit nějakej topic, do kterýho by sme dávali fotky a popis svejch starejch strojú
Já bych měl,ale bohužel je ten NTB kámoše a to bych si ho musel první koupit od něho
Takže nanic,ale mám taky rád starý věci..
- mircony97
- Level 3

- Pohlaví:

- Stav:
To je nanic
, já sem si asi před tejdnem začal probírat ty své poklady, a zjistl jsem, že mi asi odumírá nejcenější kousek IBM 760E ...
Ty ty noťasy máš jenom někde ve skříni,nebo je i občas zapneš? :-)
- mircony97
- Level 3

- Pohlaví:

- Stav:
No mám je v knihovně místo knih
( ono je to praktické, vidíte na ně, tolik se na ně nepráší a kdykoliv jsou po ruce
) Ale jinak si je pouštim rád, na tom IBM mám W95 Osr 2, ale jinak mám na Toshibách ( Satellite 310, Satelite Pro 470CDT a 480CDT) Windows 98, pak mám ještě nějaký 486, na jedný mám DOSe a na druhý 3.1, zbytek ( 1 a polofunkční 2 ) jsou bez OS. Bavěj mě starý hry, např. Wolf. 3D , Stunts, Duke nuke 3D atd. ty hry jsou neuvěřitelně zábavný, člověk až zapomene na to, jak sou graficky ''jednoduchý'' a nepropracovaný ( to říkám jenom z pohledu z dnešní doby, nějak to nehanim, já sám bych nikdy nedokázal to co vývojáři těch her ). Prostě je to můj největší koníček, ale i jiná technika mě bere, třeba sem si nedávno pořídil Palm III 
Udržovat tyhle věci v provozu není jednoduché, mě jich zatím moc neumřelo, ale třeba u jednoho (ze dvou) notebooků odešel harddisk. Dvacetimegový do něj dneska budu těžko shánět, navíc musí mít naprosto stejné parametry, protože není možné změnit nastavení BIOSu...
I když ten druhý co tu mám je ještě zajímavější:
Ale ani radši nechci vědět k čemu v něm ten surovec připojil ta tlačítka vpravo, ta tam původně nebyla, a řekl bych že při stisknutí musí ten počítač strašně trpět
I když ten druhý co tu mám je ještě zajímavější:
Ale ani radši nechci vědět k čemu v něm ten surovec připojil ta tlačítka vpravo, ta tam původně nebyla, a řekl bych že při stisknutí musí ten počítač strašně trpět
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- mircony97
- Level 3

- Pohlaví:

- Stav:
Zajímavý
... Dyžtak mi ten disk vyfoť, já mám pocit, že jeden 20Mb disk mám, tak třeba by byla shoda... Navíc my se snad uvidíme, jestly vyjde ten Commodore 
Já vím o jednom úplně stejném stroji, je sice nekompletní, ale disk by v něm měl být funkční. Tak se uvidí, až se ke mě časem dostane...
Má to procesor 8086 na 10 MHz a disketovku 3,5" s poloviční hustotou, jen na 720 KB. Pořád je to ale víc než operační paměť, ta má 640 KB
Má to procesor 8086 na 10 MHz a disketovku 3,5" s poloviční hustotou, jen na 720 KB. Pořád je to ale víc než operační paměť, ta má 640 KB
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 19661
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
17 bře 2025 11:34