Dobrý den,
mám problém při tisku z tiskárny IBM 6400. Tiskne se na ní z Adobe Readeru. Nastavení je jako "tisknout obraz". Některé řádky obsahují pouze "hranaté" písmo! Výpisy jedou na traktorovém papíru plpné číslic a některé řádky obsahují místo kulatých nul prakticky čtverečky! Zkoušel jsem různá nastavení tiskárny, vypnout různé vyhlazování, různé kvality, nepomohlo to. Jinak tiskárna emuluje IBM proprinter XL III, ovladač je v XP.
Co se s tím dá dělat?
Divné písmo z jehličkové tiskárny
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Adam Lipský píše:Bylo to zkoušeno na čtyřech různých počítačích. Obnovil jsem tovární nastavení v tiskárně. Zkoušel jsem několik ovladačů (bez výsledku), fungoval jenom jediný. Dělá to všude. Jinak zapomněl jsem podotknout, že je to síťová tiskárna. Co je to CCleaner?
CCleaner:
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=2647
Pak je to nejspíš problém tiskárny. Tady je CCleaner k ničemu.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemáš na tiskárně zapnutý nějaký její interní font? Vypadá to jako by jela ve znakovém režimu a ne v grafickém...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5750
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”