MS Outlook 2010 zvuk příchozí zprávy+uložení odeslane pošty Vyřešeno
MS Outlook 2010 zvuk příchozí zprávy+uložení odeslane pošty Vyřešeno
Zdravím, prosím potřeboval bych poradit ohledně aplikace MS OUTLOOK 2010. Mám nastavené vše jak má být, ale neupozorní mě zvuk na příchozí e-mailovou zprávu( nastavené to mám takto:http://zalohy2012.xf.cz/outlook.png ) a také se mi nevím proč neukládá odchozí e-mailová komunikace do složky "Odeslaná pošta" (nastavení viz:http://zalohy2012.xf.cz/nastaveni.png ). Moc děkuji za každou radu nebo tip. Jako operační systém používám Windows 7 Home premium a sadu MS OFFICE 2010 mám legálně zakoupenou. V poštovním klientovi mám nastaveno 5 různých účtů,server příchozí pošty je POP3.seznam.cz a server odchozích zpráv je ve tvaru SMTP.poskytovatel.cz. U každého z účtů mám nastavené pravidlo zařazení do složky určené uživatelem(název účtu)
-
- Pohlaví:
Re: MS OUTLOOK 2010 zvuk příchozí zprávy+uložení odeslane po
Vítej na PC-Help!
Před chvilkou si četl pravidla a už si je nematuješ? Obrázky se vkládají sem, jako příloha!
Před chvilkou si četl pravidla a už si je nematuješ? Obrázky se vkládají sem, jako příloha!
-
- Pohlaví:
Re: MS OUTLOOK 2010 zvuk příchozí zprávy+uložení odeslane po
Vzhledem k tomu že nastavení je zřejmě správně, pak bych zkusil všechna nastavení zrušit, restartovat Outlook a nastavit znovu.
Pokud to nepomůže, pak bych se ho pokusil opravit - jistě na to nějaký nástroj je, případně bych se obrátil na technickou podporu.
Pokud to nepomůže, pak bych se ho pokusil opravit - jistě na to nějaký nástroj je, případně bych se obrátil na technickou podporu.
Re: MS Outlook 2010 zvuk příchozí zprávy+uložení odeslane po
Tuto variantu jsem zkoušel také a to dokonce hned jako první, ale výsledek pořád stejný. Také jsem spustil interní aplikační nástroj "SCANPST",který se nachází přímo ve složce OFFICE14,ale oprava datového souboru nepomohla. Ani celková "Rozpoznat a opravit" nepomohla. Ono nejde ani moc o to, že mi nejde zvuk(to je jen kosmetika), ale jde mi o kopie odeslaných zpráv,že se neukládají. Když jsem si produkt zakoupil, měl jsem pocit, že by měl fungovat na 100%. Technická podpora společnosti Microsoft je pomalá jako mrkev na podzim.......
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4055
-
od jaro3
Zobrazit poslední příspěvek
08 srp 2024 20:56
-
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2424
-
od MK_Vs
29 pro 2024 15:24
-
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7863
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6111
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5605
-
od petr22