Pěkně udělané, oprvdu pěkné, akorát ten černý pruch nahoře, ale zas bez něj by to vypadalo blbě.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Martab píše:Pěkně udělané, oprvdu pěkné, akorát ten černý pruch nahoře, ale zas bez něj by to vypadalo blbě.
Do toho černýho pruhu chci dát možnost pro registraci, přihlášení, počet zobrazení atd. Když se regneš tak si pak budeš moct vybrat výchozí vyhledávač, možná i pozadí atd.
DESKTOP:CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG LAPTOP:Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD PHONE:Xiaomi Mi 9
Tak to pak jo pokud tam pak bude text tak jo, mne to holé přišlo takové zvláštní (akorát mne nenapadlo jaký text tam dát) ale jako "lišta" je to dobrý nápad.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Přidal bych tam vyhledávání na facebooku. Jinak pěkný. A nebo po registraci udělat možnost editovat vlastní vyhledávače. A ta lišta by se měla vysouvat jenom když třeba najedu na horní okraj stránky, takhle na očích je to divný.
To s tou výsuvnou lištou je dobrý nápad, zatím je to tam jenom pro to připravené. Facebook tam určitě přidám, jen nevím co myslíš tím editovat vlastní vyhledávače.
DESKTOP:CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG LAPTOP:Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD PHONE:Xiaomi Mi 9
na co tam je to "tlačítko" CZ/EN? mě se ta hláška vložte výraz k hledání zobrazuje pořád anglicky
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW