Ahoj,
mám takový problém: na mém acer aspire 1410 (s win7) se nedá připojit na internet přes wifi (tím myslím prohlížení webových stránek). Funguje pouze správa dat v sítí takže se můžu podívat přidávat nebo i tisknout přes stolní pc pomocí wifi, ale když se pustím jakýkoli internetový prohlížeč tak se mě nepustí ani stránka googlu nebo seznamu na to musím připojit kabel. Když otevřu centrum sítě tak napíše identifikace......připojení k Internetu není k dispozici. začalo mě to štvát tak jsem nastavil tovární nastavení včetně formátování HDD takže byl jako "novej" ale pořád nefunguje to připojení
poraďte DÍKY
--
Honza
problém s připojením přes wifi na internet
-
- Pohlaví:
Re: problém s připojením přes wifi na internet
Vítej na PC-Help!
To je nový stroj anebo se tam něco pokazilo. Wifi nejspíš musíš zapnout, asi nějaká klávesová zkratka . koukni do manuálu.
To je nový stroj anebo se tam něco pokazilo. Wifi nejspíš musíš zapnout, asi nějaká klávesová zkratka . koukni do manuálu.
notebook je starý cca 1 rok to že bych měl wifi vyplý je blbost jelikož už se s tím drbu asi 2 týdny a v počítačích se poměrně vyznám ale s tímhle už vážně ne.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Restart routeru?
Co jiná zařízení na wifi?
Co jiná zařízení na wifi?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
jiná zařízení jako tablet,mobil na síti fungují bez problémů a zkoušel jsem dát vyhledat potíže a napsalo to : Adaptér "bezdrátového připojení k siti" nemá platnou konfiguraci protokolu IP
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vždyť ti to počítač sám píše - máš špatně nastavenou konfiguraci protokolu IP. Jak si přiděluješ IP - manuálně natvrdo nebo pomocí DHCP od routeru??
Everybody lies so don't trust anyone. :)
mám nastaveno : získat IP automaticky ze serveru DHCP
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vzhledem k tomu, že tě to pustí do sítě a dostaneš se na druhej PC, tak by IP měla být v pořádku.
Od kdy to nejde? Co si předtím dělal/měnil? Ostatní zařížení taky získávají IP pomocí DHPC? Jak už psal Žbeky, zkus restartovat router (vytáhnout z elektriky, 10-15 vteřin počkat, znova zapojit).
Od kdy to nejde? Co si předtím dělal/měnil? Ostatní zařížení taky získávají IP pomocí DHPC? Jak už psal Žbeky, zkus restartovat router (vytáhnout z elektriky, 10-15 vteřin počkat, znova zapojit).
Everybody lies so don't trust anyone. :)
ani tohle nepomohlo pořád to píše: připojení k Internetu není k dispozici
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 8573
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4128
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9154
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3420
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10315