windows xp pro - problem
windows xp pro - problem
lidi pomozte chtel jsem preinstalovat windowsi ale nepovedlo se mi to a pri zpousteni pc se mi objevi nabitka jestli chci spustit windows pro... nebo windows pro... - instalace chci se zeptat jak odebrat tu polozku windows professional - instalace. jestli to nejak jde. dik moc jo a vzdy kdyz nic nevyberu spusti se automaticky ta instalace
Dost dobře jsem nepochopil co ti to vlastně systém při startu nabízí. Pokud se ti instalace nepovedla, tak předpokládám, že ji budeš opakovat. Instalační procedura si ukládá informace o úspěšnosti kompletní instalace. Pokud se nepovedla, tak ti tu hlášku bude vyhazovat stále. Asi ti nezbyde nic jiného, než instalaci opakovat na nově naformátovaném oddílu.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No, ono je lepší instalovat systém na čistý ( zformátovaný ) disk. To vypadá, že tam máš původní XP společně s tou nepodařenou instalací - něco jako dva operační systémy. Zkus nechat tu instalaci doběhnout do konce. Pokud to nejde, asi bych zformátoval HDD a pak naistaloval Win znova...
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
2 blue spirit: diky tohle pomohlo teda slo jen nastavit vychozi oper. system odebrat zadny nesel. ja bych to preinstaloval uplne ale stejne tu je problem asi jako vetsina lidi nemam origos windowsi a spis se mi to nepovedlo dobre vypalit protoze mi to pri instalaci psalo ze chyby nakej soubor takze az se kamos vrati z dovoleny tak si od nej pujcim windowsi a preinstaluju je. ted to chci mit alespon tak aby mi ten pc jakz takz sel diky moc
johny12: vzhledem k tvému předchozímu problému s woknama, který jsi měl před druhou instalací, ti doporučuju zálohu dat na jiný disk nebo DVD-čka, a čistý reinstal (s formátem).
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7850
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30