Zdravím,
teď jsem tu řešil problematiku instalování windowsů z jednoho HDD na druhý HDD v jednom notebooku.Bohužel výsledek neni takový, jaký bych si představoval.Takže chci přistoupit k jiné možnosti, a tou je bootovatelná flashka.Doporučte mi prosím nějaký jednoduchý program, který ji zvládne vytvořit.Chci nabootovat a následně nainstalovat Win XP.Mám k dispozici originální DVD Win XP Home SP2 a flashku 16 GB.
Děkuji
Tvorba bootovatelné flashky
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tvorba bootovatelné flashky
Další-http://blogs.technet.com/b/windowscz/archive/2009/12/10/vyzkouzeli-jste-uz-windows-7-usb-dvd-download-tool.aspxMáš nějaký důvod k W7 instalovat xp?Tvá verze nepodporuje xp mode?Neměl by jsi lepší nainstalovat xp virtuálně než dual boot a vyhnout se případným problémům?A jinak-instal je obráceně.Nejdřív xp a pak W7.
Na jednom disku mam XP,to teď používám.Na druhej chci dostat taky XP a z něho pak přejít na W7.Ale ten první disk chci zachovat dokud ty sedmičky nebudou kompletně hotový a plně funkční.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Ne že by zde byla možnost, jak jedny XP (OEM) nainstalovat se stejným PK na 2 notebooky. Ale asi na to máš řešení.
Spíš mi celá věc přijde jako drbání levou nohou za pravým uchem - jde to, ale rukou je to snažší.
Spíš mi celá věc přijde jako drbání levou nohou za pravým uchem - jde to, ale rukou je to snažší.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
-Tomas- píše:Na druhej chci dostat taky XP a z něho pak přejít na W7.
Neni snazsi instalovat primo W7? Tam navic instalacni flesku udelas na tri kliknuti.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4501
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 09:48