Naše logo ve standardním podpisu se někdy zobrazuje příjemcům korektně, někdy vůbec, ale vždy se vloží i jako příloha - samostaný soubor v původním formátu. Když posílám opakovaně skupině příjemců poštu, ve které jen aktualizuji část obsahu, využívám funkce ZNOVU ODESLAT ZPRÁVU. Pokud to udělám podesáté, je tam log 10, ačkoli jsem při dřívějších odesílání logo z podpisu vymazal, při posledních pak podpis odpojil a nakonec změnil formát zprávy na prostý text. A loga jako přílohy tam měli příjemci zas. V posledním případě jsem poslal kopii i sám sobě, jen jsem ta loga nepočítal, jestli přibylo další. Přitom byla při odesílání viditelně připojena vždy příloha jen jediná - dokument pdf. Řešení opakovaného vkládání je jistě ve vytvoření zprávy nové a kopírování seznamu příjemců, ale byl bych rád, kdybyste mi poradili něco lepšího. Prolétl jsem všechna nastavení, ale už mne nic nenapadá. A byl bych rád, kdyby neměli pravdu naši IT, kteří všechny problémy světa svádějí na Billa Gatese a zakazují mi Outlook.
Díky
Martin
Logo v podpisu mailu Outlook 2003
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Logo v podpisu mailu Outlook 2003
Vítej na PC-Help
Ahoj,
v práci používáme také logo v podpisu a chová se to narmálně.
Na mail, v kterém se jen něco vždy aktualizuje a pak posílá těm samým lidem používám koncept ve kterém ji mám uloženou.
Před změnou a odesláním si vždy vytvořím v konceptech kopii a jednu pak opravím a odešlu, to aby mi v konceptech vždy zůstal originál a nezmizel při odeslání.
Funkci ZNOVU ODESLAT ZPRÁVU neznám.
Ahoj,
v práci používáme také logo v podpisu a chová se to narmálně.
Na mail, v kterém se jen něco vždy aktualizuje a pak posílá těm samým lidem používám koncept ve kterém ji mám uloženou.
Před změnou a odesláním si vždy vytvořím v konceptech kopii a jednu pak opravím a odešlu, to aby mi v konceptech vždy zůstal originál a nezmizel při odeslání.
Funkci ZNOVU ODESLAT ZPRÁVU neznám.
1. To, že se to někomu chová normálně a nám ne je důkaz, že je to v nastavení - snad Outlooku a možná taky ne a o to mi jde.
2. Koncept mi pomůže v tom, že je logo jen jedno - ale někdy v příloze, ne u podpisu.
3. "Znovu odeslat zprávu" najdete po otevření již odeslané zprávy v nabídce možných akcí...
2. Koncept mi pomůže v tom, že je logo jen jedno - ale někdy v příloze, ne u podpisu.
3. "Znovu odeslat zprávu" najdete po otevření již odeslané zprávy v nabídce možných akcí...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A není to díky tomu, že jednou je zpráva odeslána ve formátu RTF a jednou jako HTML (tuším, že tohle je ten druhý formát)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7950
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2437