Fraps - přehrávání zvuku pouze ze hry nebo z mikrofonu
Fraps - přehrávání zvuku pouze ze hry nebo z mikrofonu
Mám složitý problém. Při zkoušce natočení videa ze hry mi jede zvuk z mikrofonu, nebo pouze ze hry. Ne obojí zároveň. Slyšel jsem o směšovači (stereomix), že musím zaškrtnout tuhle volbu a dát na záznam a ono to půjde. Vše jsem zkoušel, ale nikdy se mi nepovedlo nahrávat oba zvuky současně. Mám winXP, Fraps 3.4.7 a správce zvuku realtek HD. Prosím o pomoc 

- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Fraps - přehrávání zvuku pouze ze hry nebo z mikrofonu
stejně to budeš zpracovávat ještě nějakým video editorem ne? tak tam jen vlepíš zvuk (komentář)
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Dobrý alternativní nápad, ale dost nepraktický. Zejména při komentování akčních stříleček a podobně. U tutoriálů to vůbec nevadí, u těch stříleček je to podle mého názoru dost nepohodlné.
Je to problém myslím XPček, občas to tak dělává. Já bych to dělal takhle: Frapsem zaznamenávej zvuky hry (aby to sedělo kdejakej výstřel) a hlas nahrávej externím programem třeba AudaCity. A pak tam ten koment vlož v editrou.
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
Zkusil jsem to. Stáhl jsem si Audacity a otestoval, jestli se mi zaznamená zvuk z mikrofonu. Fungovalo to. Přistoupil jsem ke hře. Popíšu jednotlivé kroky, které jsem dělal:
1. Zapnul Fraps s Audacity
2. Zapnul hru
3. Minimalizoval jsem hru
4. Začal jsem nahrávat svůj hlas
5. Maximalizoval jsem hru
6. Začal jsem nahrávat hru Frapsem
Stává se mi několik věcí:
1. Audacity normálně nahrává můj hlas a najednou, když začínám snímat hru Frapsem, Audacity mi začne nahrávat zvuk ze HRY.
2. Audacity mi nahrává hlas z mikrofonu. Začnu snímat Frapsem a světe div se, Audacity mi hlas nahrává pořád. Dotočím video a zjistím, že se mi Fraps nahrál pouze zvuk z mikrofonu.
1. Zapnul Fraps s Audacity
2. Zapnul hru
3. Minimalizoval jsem hru
4. Začal jsem nahrávat svůj hlas
5. Maximalizoval jsem hru
6. Začal jsem nahrávat hru Frapsem
Stává se mi několik věcí:
1. Audacity normálně nahrává můj hlas a najednou, když začínám snímat hru Frapsem, Audacity mi začne nahrávat zvuk ze HRY.
2. Audacity mi nahrává hlas z mikrofonu. Začnu snímat Frapsem a světe div se, Audacity mi hlas nahrává pořád. Dotočím video a zjistím, že se mi Fraps nahrál pouze zvuk z mikrofonu.
Tak jestliže ti Auda nahrává zvuk ze hry i mikráku tak vypni nahrávání zvuků ve Frapsu a máš to vyřešený ne?
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
Zvuk se přepne na hru. Avšak z mikrofonu přestane nahrávat. Přepne se to 

-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Sežeň si nový fraps Já používám 3.4.7 a jsem spokojen protože nahráva oboje dřive jsem s tím jsem také problémy sehnal jsem novější fraps
Doufám že ti to pomohlo
Doufám že ti to pomohlo
Intel Pentium Dual Core E5200 2.50 GHZ|GIGABYTE Radeon HD 6570 1024 MB DDR3|PEGATRON CORPORATION Benicia|Intel G33 (Bearlake-G) + ICH9R|2x ELPIDA EBE21UE8AEFA-8G-E
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1836
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 17:34
-
-
- 6
- 4902
-
od 4Lift
10 úno 2025 21:09
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4445
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-