Příspěvekod Neopritcher » 22 kvě 2012 21:03
Omlouvám se za můj překlep způsobený neznalostí vědomostí týkajících se počítačů. Možná proto jsem se také obrátil na vás poskytující zde podporu.
Instaluji ho z toho důvodu, že na pracovním počítači je to docela těžké s jiným operačním systémem. Po celém dni práce si člověk rád odreaguje. Já to řeším tak, že si zahraji nějakou hru na svém počítači. Bohužel výkon procesoru není zrovna vysoký, takže hraní nových her, dělaných na systém Microsoft Windows 7 není možné. A starší hra na operačním systému Microsoft Windows 7 je taky v celku zázrak. Z tohoto důvodu do svého počítače chci nainstalovat operační systém Microsoft Windows XP 64bit.
Ano, děkuji, že mi všichni píšete, že Microsoft Windows XP 64bit měly špatnou podporu ovladačů. Jsem opět o něco chytřejší. Ale neřeší to mojí otázku, zda ovladače, které jsem uvedl v prvním příspěvku na tomto operačním systému rozchodím nebo ne. Nevím totiž, jak poznat, zda ty ovladače někdo dělal i pro 64bitový operační systém nebo ne, když to na stránkách neuvádějí.