Ahooj,
mám takový menší problém..mám notebook Dell a chtěla jsem pomocí aplikace Dell Factory Image Restore obnovit system Windows Vista do původního továrního nastavení.. našla jsem si na internetu návod, jak bych správně měla tuto aplikaci použít, ale když spustím počítač, zmáčknu klávesu F8, tak mi sice naběhne okno Rozšířené možnosti spuštění, ale už zde nemám možnost Oprava počítače..
tak nevím, jak tedy ten systém dát do původního nastavení.. :(
Obnova systému Windows Vista
-
- Pohlaví:
Re: Obnova systému Windows Vista
Vítej na PC-Help!
A co se píše o obnovení systému v manuálu který si nejspíš k počítači dostala? V tomto případě si asi nejprve měla vytvořit kopii ze které by se později dalo obnovovat.
A co se píše o obnovení systému v manuálu který si nejspíš k počítači dostala? V tomto případě si asi nejprve měla vytvořit kopii ze které by se později dalo obnovovat.
já vím, že se asi budu ptát hloupě, ale počítačům moc nerozumím..takže kvůli tomu, že jsem nevytvořila tu kopii, tam teď nemam tu možnost Opravit počítač??
manuál sem asi nejpíš četla, ale už to budou 4 roky a fakt si nepamatuju, co tam psali..a bohužel ho teď u sebe nemám..
manuál sem asi nejpíš četla, ale už to budou 4 roky a fakt si nepamatuju, co tam psali..a bohužel ho teď u sebe nemám..
-
- Pohlaví:
To budeme muset počkat na někoho moudřejšího, kdo Dell má. Obecně jsou dva způsoby obnovení. Buďto se nejprve vytvoří kopie systému a z ní se v případě potřeby systém obnoví. Anebo je na disku skrytý Recovery oddíl a obnoví se to z něho.
Jak to je u tebe netuším.
Můžeš udělat následující. Prävou myší klikni na Tento počitač, vyber Spravovat a následně Správa disků. Je tam nějaký Recovery oddíl? Umíš sem dát screen?
Jak to je u tebe netuším.
Můžeš udělat následující. Prävou myší klikni na Tento počitač, vyber Spravovat a následně Správa disků. Je tam nějaký Recovery oddíl? Umíš sem dát screen?
já tam teda žádný nevidim, takže bych řekla že tam není
http://2i.cz/354cf2d80b
http://2i.cz/354cf2d80b
-
- Pohlaví:
Obrázky se vkládají sem jako příloha.
A když klikneš na Další akce?
A když klikneš na Další akce?
jeee já jsem si té přílohy nevšimla..děkuji
ukáže se tam tohle
ukáže se tam tohle
vůbec nic, ani prohledat disky
-
- Pohlaví:
Obávám se že bez instalačního CD se neobejdeš, ale vyčkej rady někoho kdo má Dell apod.
tak jo.. a děkuju :)
-
- Pohlaví:
Zatím nemáš zač. A jaké jsou problémy že to chceš obnovit? Nepomůže Bod obnovení?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3254
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 10:02
-
-
- 6
- 8207
-
od zeus
05 srp 2024 15:30
-
- 2
- 5849
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 1
- 2433
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7354
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”