Přeinstalování windows 7
Přeinstalování windows 7
Zdravím, potřebovala bych pomoct přeinstalovat Windows 7 na notebooku Asus. Zálohy mám takže už tam není co ztratit. Teď potřebuju jen vědět jak na přeinstalování. Děkuji za pomoc
-
- Pohlaví:
Re: Přeinstalování windows 7
Vítej na PC-Help!
Instalační DVD máš? Pokud ne, pak to je jistě popsáno v manuálu. Případně - http://www.alza.cz/article/573.htm
Instalační DVD máš? Pokud ne, pak to je jistě popsáno v manuálu. Případně - http://www.alza.cz/article/573.htm
Mám jen dvd s ovladačema a na něm to asi nebude protože tam jsem hledala ale nenašla tak buď jsem slepá a nebo to tam není. A manuál nemůžu najít
sem případ no.....

-
- Pohlaví:
Můj odkaz sis ale rozkliknout mohla
Vyzkoušej:
2) Obnova a záloha operačního systému
Doinstalace operačních systémů je nejčastěji prováděna pomocí speciálního skrytého oddílu na pevném disku, ze kterého se spouští automaticky po prvním spuštění počítače. Doporučujeme tyto záložní média vytvořit - v případě, že zrušíte rozdělení diskových oddílů, je toto jediná možnost, jak systém obnovit! V opačném případě je třeba se obrátit na autorizovaný servis.
ACER
ASUS
Modely tohoto výrobce nejsou standardně vybaveny podpůrným programem pro zálohu na CD/DVD.
Recovery menu se v tomto případě spouští pouze stisknutím F9 během startu počítače.
Fujitsu Siemens
HP
IBM – Lenovo
Prestigio
Sony
Toshiba

2) Obnova a záloha operačního systému
Doinstalace operačních systémů je nejčastěji prováděna pomocí speciálního skrytého oddílu na pevném disku, ze kterého se spouští automaticky po prvním spuštění počítače. Doporučujeme tyto záložní média vytvořit - v případě, že zrušíte rozdělení diskových oddílů, je toto jediná možnost, jak systém obnovit! V opačném případě je třeba se obrátit na autorizovaný servis.
ACER
ASUS
Modely tohoto výrobce nejsou standardně vybaveny podpůrným programem pro zálohu na CD/DVD.
Recovery menu se v tomto případě spouští pouze stisknutím F9 během startu počítače.
Fujitsu Siemens
HP
IBM – Lenovo
Prestigio
Sony
Toshiba
Po stisknutí klávesy F9 mi vyjelo toto: Choose an operating system to start, or press TAB to select a tool: (use the arrow keys to highlight your choice, then press ENTER) - Windows setup (EMS enabled) <- na to se dá kliknout a pod tím ještě bylo: To specify an advanced option for this choice press F8.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Kvě 2012 16:31) ---
Nejsem angličtinář ale podle překladače to asi mám spustit tímto...?
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Kvě 2012 16:31) ---
Nejsem angličtinář ale podle překladače to asi mám spustit tímto...?
-
- Pohlaví:
Já zase nemám Asus. Zkus ten tabulátor a tam vybrat ten nástroj EMS a následně potvrdit Enterem. Ale možná jenom stačí v úvodu po F9 vybrat systém??
No,ja bych na to sel po staru...
Stahni si nekde, jakkoliv, ISO tech windows, co mas, vypal.
Licenci mas, dole na NB bude serial.
Z toho to pak instalnes. Doporucuji udelat jeden oddil cca 200GB pro system a installed veci. Zbytek si rozhod jak chces, klidne jeden velky disk. Predtim pochopitelne vse odstranis. Zalohu mas doufam na nejakem, nyni odpojenem, nosici. V budoucnu budes pak premazavat jen C a na D budes mit veskera data...
No mozna je to zbytecne slouzite, ale delam to takto uz pres 10 let:-)
Stahni si nekde, jakkoliv, ISO tech windows, co mas, vypal.
Licenci mas, dole na NB bude serial.
Z toho to pak instalnes. Doporucuji udelat jeden oddil cca 200GB pro system a installed veci. Zbytek si rozhod jak chces, klidne jeden velky disk. Predtim pochopitelne vse odstranis. Zalohu mas doufam na nejakem, nyni odpojenem, nosici. V budoucnu budes pak premazavat jen C a na D budes mit veskera data...
No mozna je to zbytecne slouzite, ale delam to takto uz pres 10 let:-)
Neber me ale za slovo, pockej si, co mi na to napisou jini:-)
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si někde ISO? A to jako kde? Kor k Win Starter. Navíc má 99% šanci, že si stáhne ISO, který bude plný rooktiů/trojanů a jinýho balastu. A o legálnosti takovýho postupu se ani nemá smysl rozepisovat.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Ma licenci koupenou s NB...iso tedy stahne legalne
Aby se vyhla bordelu, muze si DVD zkopirovat od souseda. Samozrejme verzi, kterou ma koupenou.
Aby se vyhla bordelu, muze si DVD zkopirovat od souseda. Samozrejme verzi, kterou ma koupenou.
Navic ma asi w7 home premium, to ma temer kazdy, kdo ma novy komp...
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mám tušení, o koho se jedná, a nejspíš půjde on netbook Asus Eee, kterej má v základu Win Starter. Docela bych rád věděl, kde to ISO stáhneš na stránkách MS legálně, vyjma placeného MSDNka. Dej sem odkazy, jména, cesty i zkratky partizáne.
Instalační CD se k ntb nedávaj, protože maj recovery oddíl, kterej slouží k obnově do továrního stavu.
OT: Tlačítko "Upravit" umíš používat?
Instalační CD se k ntb nedávaj, protože maj recovery oddíl, kterej slouží k obnově do továrního stavu.
OT: Tlačítko "Upravit" umíš používat?
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8209
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30