Rozjedu na tom FSX + addony? Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

palancz
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Rozjedu na tom FSX + addony?  Vyřešeno

Příspěvekod palancz » 25 kvě 2012 21:54

Ahoj, zajímalo by mne, zda na této sestavě - http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... RP01198301 rozjedu Flight Simulator X s ultra high nastavením vč. addonů letadel (a pokud ne krajiny tak alespoň letišť) na nějakých cca 40 FPS. Rozlišení monitoru je 1920 x 1080.
Nebo bude FSX náročnější na procesor a bude lepší překopat sestavu a přidat tam lepší procesor/ubrat grafiku. Pokud je tato konfugurace na FSX s náročnějšími addony low, tak ještě něco přišetřím ... :)
Intel Core i5-3350P 3,1GHz + Gelid Solution Tranquillo rev. 2, Radeon HD7870 2GB DDR5 OC, ASUS P8H77-V, 2*4GB Kingston HyperX DDR3, OCZ ZS Series 550W, CoolerMaster Elite 430, Windows 7 Professional 64bit

Reklama
warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Rozjedu na tom FSX + addony?

Příspěvekod warcraftan » 25 kvě 2012 22:20

Hoj,

Hru jsem nehrál a ani neznám, a co jsem se díval na youtube + hdw nároky, tak hra bude běžet bez sebemenších problému. Tzn. víc jak dostačující
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”